HerNews.gr
Ελλάδα

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Η κατάθεση της νοσηλεύτριας- «Είδα το Μάνο Δασκαλάκη καταβεβλημένο να κλαίει και την κατηγορούμενη εντελώς ψύχραιμη να τον παρηγορεί»

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απουσιάζει από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας συνεχίστηκε η δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλειπε σήμερα από το δικαστήριο λόγω ίωσης, όπως δήλωσε η υπεράσπισή της.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν δύο νοσηλεύτριες του νοσοκομείου του Ρίο.

Τη σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν η μικρή Τζωρτζινα μεταφέρθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας στο Νοσοκομείο του Ρίου, μετέφερε η μία από τις δύο νοσηλεύτριες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καταθέτοντας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου με απούσα την κατηγορούμενη.

Η νοσηλεύτρια, η οποία ήταν η πρώτη μάρτυρας, είπε στις καταθέσεις της πως δεν παρατήρησε κάτι περίεργο. Ωστόσο περιέγραψε την κατηγορούμενη ως έναν άνθρωπο που δεν έβγαζε συναίσθημα.

Η δεύτερη νοσηλεύτρια που μετέφερε στο δικαστήριο όσα έζησε στη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνα μίλησε και για την συμπεριφορά της κατηγορουμένης.

Όπως τόνισε η μάρτυρας η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν μία μητέρα που ερχόταν σε όλα τα επισκεπτήρια. Ήταν τυπική. Δεν ήταν μία μητέρα που έψαχνες να την βρεις. Έχω συνηθίσει να θέλουν να μείνουν και ένα λεπτό παραπάνω. Αυτή δεν ήθελε. Είχε ιατρικές γνώσεις. Ήταν άνετη, ψύχραιμη δεν την είδα ποτέ αναστατωμένη. Συνήθως οι μητέρες είναι αναστατωμένες, έχουν έντονο φόβο για την εξέλιξη της ζωής του παιδιού τους».

Η νοσηλεύτρια μάλιστα περιέγραψε και την εντελώς διαφορετική στάση και συμπεριφορά ανάμεσα στο Μάνο Δασκαλάκη και την κατηγορούμενη. «Είδα το Μάνο Δασκαλάκη καταβεβλημένο να κλαίει και την κατηγορούμενη εντελώς ψύχραιμη να τον παρηγορεί» είπε στην κατάθεσή της η νοσηλεύτρια.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 2 Μαΐου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύη Βατίδου: «Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη»

HerNews ka

Δασκάλα στην Ηρακλειά έχει την κόρη της μοναδική μαθήτρια στο δημοτικό όπου διδάσκει

HerNews ka

Ύποπτο κρούσμα ευλογιάς στη Νάξο – «Σηκώθηκε» ελικόπτερο

Her News b