HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Καράβας: Η λήξη της συνεργασίας με το GNTM και ο λόγος που έφτασε κοντά στην κατάθλιψη

Τον Γιώργο Καράβα υποδέχτηκε στο «Night Out», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης το βράδυ της Πέμπτης 27/4.

Ο coach και πρώην κριτής του GNTM, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις παιδικές του μνήμες, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του στο μόντελινγκ, ενώ περιέγραψε και την στιγμή που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη.

«Με πετυχαίνεις σε μία φάση που είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που συνεργάζομαι. Καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

«Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων.

Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο 3μηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%», πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας.

Γιώργος Καράβας: «Το GNTM, νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει. Θέλω να κάνω νέα πράγματα»

«Το GNTM είναι ένα πρόγραμμα που έχω σαφέστατα αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες.

Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει είτε δεν γίνει του χρόνου το GNTM, νομίζω ότι για μένα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – έχει τελειώσει», ξεκαθάρισε ο πρώην κριτής του GNTM.

«Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Night Out (@night_out_official)

Οπότε αυτό που θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, γιατί όχι και στην παρουσίαση», εξήγησε ο Γιώργος Καράβας, απορρίπτοντας ωστόσο το ενδεχόμενο μίας πρωινής εκπομπής με βάση τα χαρακτηριστικά που έχουν αυτές σήμερα.

Στο παιχνίδι των ερωτήσεων, ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση της συζύγου του, Ραφαέλας Ψαρρού τι εκπομπή θα έκανε μαζί της,

«Η εκπομπή θα ήταν Αυτός, αυτή και τα μυστήρια. Όντως έχει προταθεί αλλά στην παρούσα φάση είναι κάτι που στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει. Το μεγαλύτερο βάρος των παιδιών το έχει επωμιστεί η Ραφαέλα και μαζί με το επιχειρείν είναι πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη», αποκάλυψε ο Γιώργος Καράβας.

Ο σοβαρός τραυματισμός και η κατάθλιψη

«Όταν τραυματίστηκα ενώ ήμουν ποδοσφαιριστής και εκεί γκρεμίστηκε και το όνειρό μου, σε σχέση με τα όνειρα που είχα πάνω στο ποδόσφαιρό, έπεσα σε ένα είδος κατάθλιψης.

Άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά γιατί κόποι ετών πήγαν στράφι. Τότε μου έλεγε ο πατέρας μου να ακολουθήσω κάτι που είναι όσο πιο σχετικό γίνεται, με αυτό που αγαπάω. Αυτό είχε μια βάση και έτσι σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία. Το έκανα, αλλά την στιγμή που το έκανε, ήξερα ότι δεν είναι αυτό που μου αρέσει.

Εκεί ήρθε η μόδα και τελικά με κέρδισε», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Γιώργος Καράβας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Τα έσπασαν” Μαζωνάκης – Σχοινάς: Αναβλήθηκε και πάλι η πρεμιέρα τους – Τι συνέβη

Her News

Μπέττυ Μαγγίρα: “Εγώ τράκαρα πριν την πάω, πού να σας τα λέω τώρα”

HerNewskl

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι απόψε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show

Her News