HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέτρος Ιακωβίδης: «Mε τράβηξε στη σκηνή, ξηλώθηκε όλο το πουκάμισο & έμεινα ο μισός γυμνός»

Με αφορμή την έναρξη των κοινών νυχτερινών τους εμφανίσεων, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ιακωβίδης εξομολογήθηκε πως «μου έχει τύχει πιο παλιά να με φέρει θαυμάστρια σε δύσκολη θέση. Ήμουν τότε σε ένα μαγαζί στην Ξάνθη και απλά μια κοπέλα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή, μάλλον ήθελε να με αγκαλιάσει ή να μου πει κάτι, όπως με τράβηξε, μάλλον δεν είχα πολύ καλό πουκάμισο και ξηλώθηκε όλο! Έμεινα με την μισή πλευρά και μισός γυμνός. Με έπιασαν γέλια και όσο έπαιζαν οι μουσική την εισαγωγή, μπήκα μέσα, έβαλα ένα άλλο πουκάμισο, βγήκα και δεν ξαναπήρα ποτέ την ίδια μάρκα πουκάμισο».

«Έχω πάρα πολλές παραξενιές! Έχω θέμα με το φαγητό, έχω θέμα με τον ύπνο. Έχω μάθει να κοιμάμαι στις 6 και τις 7 το πρωί οπότε μου είναι δύσκολο να κοιμηθώ πολύ νωρίς και όταν είναι προγραμματισμένο κάτι πρωινό… πω, πω με σκοτώνει! Για το φαγητό, για παράδειγμα, αν παραγγείλουμε να φάμε και το φαγητό μου είναι ανοιχτό και όχι σκεπασμένο, δεν μπορώ να φάω! Νομίζω ότι κάτι θα έχει κάτσει επάνω».

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, είναι πολύ όμορφο να σε αναγνωρίζει ο κόσμος και να χαίρεται που σε γνώρισε ή που θα βγάλει μια φωτογραφία. Οπότε εμένα δεν με πειράζει αυτό ποτέ. Εάν νιώθω ότι δεν θέλω κάποιος να με δει, απλά δεν θα βγω. Υπάρχουν στιγμές που είμαι κουρασμένος ή είμαι κάπως και θα κάτσω στο σπίτι μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πέτρος Ιακωβίδης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτοψία: Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους αρνητές του ρεύματος – Πως είναι η καθημερινότητα χωρίς ρεύμα;

Her News

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ζουγανέλη – Συρίγο: «Είχα την πληροφορία, με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν»

Her News

Τζένη Μελιτά: Η πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή μετά τον γάμο της – Όσα δήλωσε

HerNews ka