HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Ζέτα Μακρυπούλια:

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Όλα όσα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με την Έμιλυ Κολιανδρή.

«Η παράσταση δείχνει λίγο τη κοινωνία στην οποία ζούμε πια. Την τρέλα μας, την αγωνία μας, το ψέμα μας, τα άγχη μας. Έχω αποτραβηχτεί λίγο από διάφορα πράγματα, κάνω ταξίδια όποτε μπορώ. Με τη Χαρούλα Αλέξιου γνωριστήκαμε καλυτέρα, έχει καταπληκτικό χιούμορ», είπε αρχικά.

Ζέτα ΜακρυπούλιαΜε τη σειρά της η Έμιλυ Κολιανδρή σχολίασε πως, «είναι ωραία επί σκηνής με το σύζυγο γιατί καμία φορά δεν προλαβαίνουμε να συναντηθούμε στη καθημερινότητα. Η Χάρις Αλέξιου είναι καταπληκτική, είναι συγκινητικό και βάλσαμο».

Τι απαντά η Ζέτα Μακρυπούλια για το τηλεοπτικό της μέλλον;

«Δεν έχω ακόμα απάντηση για το Ρουκ Ζουκ, σύντομα θα μάθετε. Το Ρουκ Ζουκ με έπλασε και το έπλασα. Δεν θα πω ποτέ, ότι δεν θέλω να συνεχιστεί το Ρουκ Ζουκ. Θέλω να το προσέξουν, δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει, θέλω να είναι ζωντανό και φρέσκο», αποκάλυψε.

«Στα πρώτα χρόνια μέχρι να δικαιωθείς θέλεις να αρέσεις. Όλο αυτό δεν το πέρασα υστερικά και πόσο πια δεν είναι όλο αυτό η ζωή », υπογράμμισε ο Θανάσης Αλευράς.

Ο Χρήστος Λούλης επεσήμανε πως, «το να θέλεις να αρέσεις, όλοι το περνάμε και είναι ανθρώπινο. Η κυρία Αλεξίου είναι τόσο προσιτή που ξεχνάω ότι είναι η Χάρις Αλεξίου και νομίζω πως είναι μια απλή συνάδελφος. Καμιά φορά τη βλέπω και λέω «ρε συ αυτή είναι η Χάρις Αλεξίου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Στέλνει εξώδικο στον Ατζούν Ιλίτζαλι- «Με κρατούσαν φυλακισμένη»

HerNews ka

«Fishy»: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας ταξιδεύει στην Κύπρο

Her News

J2US: Οι τηλεθεατές ρωτούν και τα 17 ζευγάρια του show κάνουν αποκαλύψεις!

HerNews ka