HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

J2US: Η ένσταση του Τριαντάφυλλου στην κριτική επιτροπή του show για την ερμηνεία της Φελίσια

Ο Τριαντάφυλλος έσπευσε να υπερασπιστεί το ταίρι του στο J2US Φελίσια Τσαλαπάτη, με την Καίτη Γαρμπή να απαντά στα σχόλια του τραγουδιστή.

Μαζί με τον παρτενέρ της Τριαντάφυλλο βρέθηκε στη σκηνή του J2US η Φελίσια Τσαλαπάτη το βράδυ του Σαββάτου. Η ερμηνεία του ζευγαριού, ωστόσο, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου.

«Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί το ταίρι του στο J2US στον αέρα.

«Για εμένα προσωπικά ήταν φανταστικό για μία κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας. Κάποιες φορές η Φελίσια δακρύζει όταν φεύγομε από εδώ γιατί δεν έχει ακούσει ποτέ μία καλή κουβέντα. Κάθε εβδομάδα ακούσει τα ίδια, αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή παραδέχθηκε πώς η Φελίσια θα είχε αποχωρήσει αν δεν είχε για coach της τον Τριαντάφυλλο, ενώ η παρατήρηση της Βίκυς Σταυροπούλου στον Τριαντάφυλλο για τον τόνο που επέλεξε το τραγούδι τον έκανε έξαλλο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Κόλλια: «Έδωσα το τεστ εγκυμοσύνης στον σκύλο μας και το πήγε στον σύζυγο μου»

Vip Group

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήταν συνειδητή επιλογή το να απέχω από την τηλεόραση»

Her News

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε πως αποκάλεσε τον Στέλιο Κουδουνάρη

HerNews ka