HerNews.gr
Beauty

O Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης μας δίνει συμβουλές για το τέλειο “Summer boho makeup look”

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2023 είναι το πορτοκαλί κραγιόν και η πορτοκαλί σκιά. Τη συγκεκριμένη τάση την εφάρμοσε ο makeup artist Παναγιώτης Καρακάσης στη φωτογράφιση για την καμπάνια του “Soulrules”,της Ρούλας Ρέβη.

«Αποτελεί το νέο trend, είναι το νέο χρώμα σε συνδιασμό με bronze επιδερμίδα (ηλιοκαμένη), ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Στις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες το απόλυτο χρώμα είναι το φωτεινό πορτοκαλί και στις πιο σταρένιες το κόκκινο πορτοκαλί», μας λέει ο Παναγιώτης Καρακάσης.

Το συνδυάζεις με μια χρυσή (της άμμου) σκιά ματιών, έντονη μάσκαρα και για πιο έντονο αποτέλεσμα στα μάτια χωρίς να είναι “σκληρό”, μπορείτε να βάλετε eyeliner σε μπρονζέ χρώμα για να έχετε και έντονο βλέμμα.

Soulrules.gr

Μπορούμε να βάλουμε πορτοκαλί κραγιόν & σκιά στο ίδιο look;

Φυσικά και μπορούμε, αρκεί η ένταση που θα δώσουμε στη σκιά να μην είναι μεγαλύτερη από την ένταση που θα έχουμε στα χείλη μας. Μπορούμε επίσης να κάνουμε matte χείλη και glossy μάτια που είναι και μεγάλη τάση για το καλοκαίρι απλά προσθέτοντας μια υγρή σκιά σε πορτοκαλί χρώμα, ακόμη και να χρησιμοποιήσεις ένα clear gloss πάνω από τη σκιά.

Μπορείτε όμως να κάνετε και το αντίθετο. Glossy χείλη και matte σκιά.

Glossy ή matte χείλη για το καλοκαίρι;

«Παρόλο που η τάση θέλει τα χείλη glossy για το καλοκαίρι, οι εμφανίσεις θα σας διευκολύνουν οι matte υφές καθώς θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια λόγω ζέστης», όπως μας λέει ο Παναγιώτης Καρακάσης.

H τάση επίσης απαιτεί το δέρμα να δείχνει ηλιοκαμένο, λαμπερό και διάφανο. Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρεμμώδη προϊόντα στα σημεία που μας έχει “αγγίξει” ο ήλιος (sunkissed). Όσο για τις λιπαρές επιδερμίδες, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με πούδρα bronze matte και να βάλετε στα σημεία λίγο highlighter για να έχετε αυτή την ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη.

 

Παναγιώτης Καρακάσης

Makeup Artist και Creative director της Oriflame

@panagiotis.karakasis

@karakasisp_makeupartist

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Foundation: Aυτό έχει καταφέρει να “ρίξει” τα social media με αντηλιακή προστασία

HerNewskl

Victoria Beckham: Έκανε το πιο minimal contouring που έχουμε δει

HerNewskl

Batwing liner: To eyeliner trend εμπνευσμένο από τη σειρά Euphoria

HerNewskl