HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πρωινό σεξ: Γιατί πρέπει να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου

Η ιδέα του να ξυπνήσεις μία ώρα νωρίτερα απ’ ότι συνηθίζεις για να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου, λογικά δεν σου ακούγεται και πολύ δελεαστική. Ωστόσο, κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως το πρωινό σεξ συνοδεύεται από μία σειρά από οφέλη για τη σωματική και ψυχική σου υγεία.

Το πρωινό σεξ μας βοηθά να διώξουμε το άγχος

Οι δραστηριότητες που προσφέρουν απόλαυση μειώνουν τα επίπεδα στις ορμόνες άγχους γι’ αυτό και είναι σημαντικό να βρίσκουμε λίγο χρόνο στην αρχή της ημέρας μας γι’ αυτές.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα από το πρωινό σεξ. Ένας πρωινός οργασμός σε βάζει σε καλό mood για το υπόλοιπο της ημέρας.

Πρωινό σεξ αντί για πρωινή γυμναστική

Με το σεξ, καις περίπου 5 θερμίδες το λεπτό, σύμφωνα με την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Σαν να πηγαίνεις μία μικρή πρωινή βόλτα. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να σηκωθείς καν από το κρεβάτι και να βάλεις παπούτσια.

Καλό ανοσοποιητικό και υγιής εγκέφαλος

Έρευνες δείχνουν ότι το σεξ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό πυροδοτώντας τις φυσικές άμυνες του σώματος ενάντιο στα βακτήρια, τους ιούς και άλλα μικρόβια. Το ίδιο ισχύει και για τις ορμόνες, μαζί με τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου.

Ομορφιά και λάμψη

Με τόση ωκυτοκίνη, Β- ενδορφίνες και αντιφλεγμονώδη μόρια που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Αν έρχεσαι σε οργασμό 3 φορές την ημέρα και μάλιστα το πρωί πριν από μία απαιτητική ημέρα, σύντομα η διαφορά στην επιδερμίδα σου θα είναι εμφανής.

Δοκίμασέ το και περίμενε τα κοπλιμέντα από τους συναδέλφους και τους φίλους σου

Η τέλεια αφορμή για ένα δυναμωτικό πρωινό

Έχοντας κάνει ένα τέλειο πρωινό σεξ, λογικά θα πεινάτε. Έτσι θα έχετε την τέλεια ευκαιρία να σηκωθείτε και φτιάξετε μαζί, ή ο ένας στον άλλον, ένα θρεπτικό πρωινό και να ξεκινήσετε τη μέρα σας!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πράγματα που θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι

Her News

5 τρόποι να κάνετε το ιεραποστολικό πιο “ενδιαφέρον”!

HerNews ka

Ποια είναι τα αφροδισιακά που θα ανεβάσουν τις επιδόσεις σας στο σεξ;

Her News b