HerNews.gr
Ελλάδα

Θάνος Πλεύρης: Με οίδημα στο μάτι μετά την επίθεση – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία του Λαϊκού Νοσοκομείου με οφθαλμολογικό πρόβλημα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά την επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε σήμερα  σε οικογενειακή έξοδο στα Πετράλωνα με τη σύζυγό και τα δυο ανήλικα παιδιά τους. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το νοσοκομείο μετά από εξέταση και τη λήψη ιατρικής αγωγής.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑIΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής»

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε πως τα γιαούρτια πέτυχαν τόσο τον ίδιο όσο και τα μικρά παιδιά του, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι».

 

Θάνος Πλεύρης: «Μου επιτέθηκαν με γιαούρτια μπροστά στην γυναίκα και τα παιδιά μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο διάλογος του Πρωθυπουργού με τουρίστριες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Δεν τον αναγνώρισαν

Her News b

Λυρίδες: Αύριο τα πρώτα πεφταστέρια της άνοιξης

Her News

Πανελλήνιες: «Έσκισε» με 19.250 μόρια η Χάιντυ που είχε ζητήσει από τους γείτονες της να κάνουν ησυχία

HerNews ka