HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Βέρτης: «Και να έχω φωτογραφία με μία κοπέλα δίπλα μου, δεν σημαίνει ότι έχουμε σχέση. Έχω κι εγώ φίλες»

O Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα για το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και για το αν τον επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια.

 Αρχικά  ο Νίκος Βέρτης δήλωσε για τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ: «Από τη στιγμή που έχω το δικαίωμα να απαντήσω ό,τι θέλω, δεν είναι κακό να ρωτάς».


Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά διαστήματα, ο Νίκος Βέρτης ανέφερε: «Αν έχουν ουσία και βάση, κάποιες φορές μπορεί να με αγγίξουν αρνητικά, όμως αν με αγγίξουν αρνητικά σημαίνει ότι έχει ουσία και βάση. Αν έχει ουσία και βάση ταυτόχρονα είναι αληθής αυτό το σχόλιο. Άρα με βελτιώνει».

Σχετικά με το γεγονός ότι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Νίκος Βέρτης δήλωσε: «Φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, έχω υπάρξει κι εγώ με τη σχέση μου κι έχω ερωτευτεί. Πώς είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης να μην έχει ερωτευτεί και να ερμηνεύει τραγούδια για τον έρωτα; Εμείς είμαστε που περνάμε πρώτοι την καψούρα».

«Απλά δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω την εκάστοτε σχέση μου», συμπλήρωσε και κλέινωντας είπε: «Και να έχω φωτογραφία με μία κοπέλα δίπλα μου, δεν σημαίνει ότι έχουμε σχέση οπωσδήποτε. Έχω κι εγώ φίλες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: «Θα γιορτάζει πάντα, γιατί μέσα μου είναι ζωντανός»

Her News

Μπέσσυ Αργυράκη: «Διάβασα ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται»

Her News

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Survivor: Αποκάλυψε την αμοιβή των “Μαχητών”

HerNewskl