HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικά και Βραδινά Φορέματα γάμου: Η συλλογή 2023 του Atelier Rene θα σε εντυπωσιάσει!

Νυφούλες του 2023 ετοιμαστείτε για την ωραιότερη ημέρα της ζωής σας! Ξέρουμε ότι η αναζήτηση νυφικού φορέματος δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό και σας προτείνουμε το Atelier Rene για να δημιουργήσετε το νυφικό φόρεμα των ονείρων σας!

Το Atelier Rene, με εμπειρία απο το 1966 δημιουργεί πολυτελή Νυφικά και Βραδινά φορέματα με φινέτσα και στυλ για εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν! Ψάχνεις ένα ρομαντικό νυφικό απο δαντέλα, ένα μίνιμαλ φινετσάτο χωρίς υπερβολές στη διακόσμηση του ή ένα αρχαιοελληνικό νυφικό που θα σε κάνει να μοιάζεις με Ελληνίδα θεά;

Η fashion designer του Atelier Rene Κατερίνα Αντωνοπούλου θα σου προτείνει το ιδανικό σχέδιο για εσένα!

Δημιούργησε το Nυφικό φόρεμα των ονείρων σου!

Ο Οίκος Μόδας Atelier Rene σχεδιάζει πολυτελή νυφικά που φημίζονται για τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται, αλλά και για τα χειροποίητα κεντήματα με την λεπτομέρεια στη ραφή τους.
Μπορείς να επιλέξεις το σχέδιο που ονειρεύεσαι, τα υφάσματα που σου αρέσουν και να ραφτεί εξ αρχής το νυφικό πάνω στο σώμα σου, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.
Το νυφικό που ράβεται προσωπικά για εσένα είναι μοναδικό, άρα καμία άλλη νύφη δε θα φορέσει ποτέ το ίδιο!

Επέλεξε έτοιμο Νυφικό στο Atelier Rene!

Στο showroom του Atelier Rene θα βρείς μια μεγάλη γκάμα απο νυφικά φορέματα, που μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις και να συζητήσεις με τη σχεδιάστρια τις διορθώσεις που μπορούν να γίνουν για να ταιριάζει… γάντι στο σώμα σου!
Μέχρι και λίγες μέρες πριν το γάμο σου, μπορείς να κάνεις μια μετατροπή, για παράδειγμα αν αδυνατίσεις, να γίνει το σωστό στένεμα, ώστε να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου.

Ψάχνεις Βραδινό Φόρεμα για γάμο ή Βάπτιση;

Γίνεσαι κουμπάρα, νονά ή παντεύεται το παιδί σου; Στον Οίκο Μόδας Atelier Rene όλες σας οι επιλογές είναι υψηλής ποιότητας και σε μοντέρνα σχέδια που κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Βραδινά φορέματα με φινέτσα και στυλ για εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!

Επισκεφτείτε το showroom του Atelier Rene και ανακαλύψτε τις υψηλής ποιότητας προτάσεις, σε μοντέρνα σχέδια που κολακεύουν κάθε γυναικείο σώμα.

Atelier Rene

Νυφικό φόρεμα: Γιατί το να το ράψεις στα μέτρα σου είναι η καλύτερη επιλογή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι ωραιότερες νύφες του Instagram

Her News

Οι καλύτερες και πιο πρωτότυπες ιδέες για βρώσιμες μπομπονιέρες!

HerNews ka

7 σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Her News