HerNews.gr
Social News

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Γιορτάζουν τα 35 χρόνια γάμου τους!

Την Κυριακή, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γιόρτασαν την 35η επέτειο του γάμου τους. Ο Χανκς,  διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, και η Γουίλσον, δημοφιλής ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός του Χόλιγουντ, παντρεύτηκαν το 1988.

Η Ρίτα Γουίλσον είναι μισή Ελληνίδα και ο Τομ Χανκς ασπάστηκε την Ελληνορθοδοξία όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε. Και οι δύο έχουν ελληνική υπηκοότητα και μοιράζονται ένα σπίτι στο νησί της Αντίπαρου.

Για να τιμήσει την περίσταση, η Γουίλσον μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson)

«35 χρόνια γάμου. 30 Απριλίου 1988. Η αγάπη είναι το παν»,  έγραψε η Ρίτα Γουίλσον στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Twitter , συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της και του συζύγου της να κρατούν μια τούρτα για να γιορτάσουν την επέτειό τους.

Η γνωριμία που κατέληξε σε θρησκευτικό γάμο

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής Bosom Buddies. Το 1985, εμφανίστηκαν ξανά μαζί στην οθόνη, αυτή τη φορά στην ταινία Εθελοντές. Την επόμενη χρονιά εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη σχέση τους στο κοινό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο κέντρο του Λος Άντζελες το 1988. Τα παιδιά τους βαφτίστηκαν επίσης στην ίδια εκκλησία.

Ελληνική σύνδεση

Λόγω της οικογενειακής καταγωγής της Γουίλσον, της μεταστροφής του Χανκς στην Ορθοδοξία και του έντονου εναγκαλισμού της κουλτούρας, το ζευγάρι έχει μια ισχυρή σχέση με την Ελλάδα .

Η μητέρα της Γουίλσον, Δωροθέα Τζίγκου, ήταν Ελληνίδα, γεννημένη στην Αλβανία κοντά στα ελληνικά σύνορα και ο πατέρας της ήταν Βούλγαρος Μουσουλμάνος που γεννήθηκε στο Ωραίο της Ελλάδας.

Οι γονείς της γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ και ο πατέρας της, Χασάν Χαλίλοφ Ιμπραΐμοφ, προσηλυτίστηκε στην Ορθοδοξία. Η οικογένεια υιοθέτησε το όνομα Wilson για να προσαρμοστεί πιο εύκολα στην αμερικανική κουλτούρα.

Το 2019, η ελληνική κυβέρνηση χορήγησε στον Χανκς και τη Γουίλσον την υπηκοότητα , επικαλούμενη τις «εξαιρετικές υπηρεσίες τους προς την Ελλάδα». Ένα χρόνο πριν, το ζευγάρι έφερε τεράστια προσοχή και πόρους από τα μέσα ενημέρωσης για να βοηθήσει με τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου 2018.

Το ζευγάρι πήρε τα νέα του ελληνικά διαβατήρια το 2020 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη χώρα και φωτογραφήθηκαν να γιορτάζουν την υπηκοότητά τους μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Tips για ένα επιτυχημένο Linkedin

Her News

Britney Spears: “Σφάζει” με το γάντι τον Justin Timberlake

HerNews ka

Η Βίκυ Καγιά σε Έλενα Χριστοπούλου – «Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες»

Her News b