HerNews.gr
Rainbow

Ιδέες για μακιγιάζ την ημέρα του Pride για να είστε πολύχρωμοι και εντυπωσιακοί!

Παρόλο που είναι σημαντικό να γιορτάζουμε το Pride όλο το χρόνο, η κοινότητα LGBTQ+ και οι σύμμαχοί της δίνουν περισσότερη έμφαση τον Ιούνιο, όταν ξεκινάει ο μήνας Pride. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν φιλοξενήσει μερικές αξέχαστες εμφανίσεις μακιγιάζ Pride όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει έλλειψη έμπνευσης για πολύχρωμη ομορφιά με θέμα το ουράνιο τόξο.

 Ξεχωρίστε λοιπόν τις πιο ζωηρές και φανταχτερές παλέτες σκιών σας και πειραματιστείτε με glitter, στρασάκια, βλεφαρίδες και πολλά άλλα.

Συνεχίστε να κάνετε scroll για πολύχρωμες εμφανίσεις Pride.

#1 Colorful Lids

 Εδώ, οι ζωντανές αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα για να δημιουργήσουν κάτι κατάλληλο για κάθε γιορτή Pride. Αγαπάμε επίσης τη δροσερή επιδερμίδα και τα ουδέτερα χείλη που κρατούν την εστίαση σε αυτά τα λαμπερά μάτια.

#2 Rainbow Splatter

Αυτή η εμφάνιση συνδυάζει πολύχρωμα καπάκια και ένα πιτσιλισμένο εφέ μπογιάς που προσθέτει δραματικότητα σε συνδυασμό με τα μαύρα χείλη.

#3 Rainbow, rainbow, rainbow

 Αντιγράψτε κάτι παρόμοιο στο σπίτι χρησιμοποιώντας βαφή προσώπου και ματιών τα οποία είναι καλύτερα να τα εφαρμόζετε με ένα ακριβές πινέλο για να δημιουργήσετε καθαρές γραμμές. Ξεκινήστε κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού και σχεδιάστε κάθε γραμμή που εκτείνεται κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων, τοποθετώντας τα χρώματα όπως θέλετε.

#4 Παστέλ Pride

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων κίτρινου, πράσινου, μπλε και ροζ δημιουργεί τα πιο ονειρεμένα καπάκια.

#5 Chase The Rainbow

 Το κλειδί είναι να κάνετε το ουράνιο τόξο το εστιακό σημείο του προσώπου. Χρησιμοποιείστε όσο το δυνατόν πιο έντονα χρώματα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Τζεφ Μοντάνα μιλά στο HerNews: «Δυστυχώς έχω νιώσει πολλές φορές ασφάλεια σε μέρη ανασφαλή»

HerNews ka

Παντελής Τουτουντζής για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα: «Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε»

HerNews ka

Γιώργος Περρής: «Είμαι gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος»

Her News b