HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα της προσευχόταν 20 χρόνια για να τα ξαναβρεί με τον Μπεν Άφλεκ

Η επανένωση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ μετά από 20 χρόνια είχε τις ευλογίες της μητέρας της Λατίνας τραγουδίστριας καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε προσευχόταν κρυφά για να τα ξαναβρούν, όλο αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «Bennifer» είχαν αρραβωνιαστεί για πρώτη φορά το 2003 και χώρισαν ένα χρόνο μετά.

Στη συνέχεια τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ, όσο και ο Μπεν Άφλεκ έφτιαξαν τις ζωές τους με άλλους συντρόφους και απέκτησαν παιδιά. Όμως, η … μοίρα ή καλύτερα οι προσευχές της μητέρας της Jlo τους έφερε ξανά κοντά το 2021. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας το 2022.

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αποκάλυψη της μητέρας της για την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Today Show, η Lopez είχε μαζί της τη μητέρα της, Γουαδελούπη Ροντρίγκεζ Λόπεζ, η οποία έκλεψε την παράσταση καθώς μιλούσε διαρκώς.

Απευθυνόμενη προς την κόρη της, η κυρία Ροντρίγκεζ είπε: «Ήξερα πάντα ότι θα τα ξαναβρίσκατε γιατί προσευχόμουν για 20 χρόνια».

Η τραγουδίστρια γέλασε αμήχανα μόλις άκουσε τη μητέρα της και ζήτησε από την παρουσιάστρια να συνεχίσει τη συνέντευξη.

Η Λόπεζ η οποία φαίνεται πως ζει το παραμύθι στο πλευρό του Άφλεκ, αποκάλυψε ότι το νέο της άλμπουμ, This Is Me… Now, είναι αφιερωμένο στο love story της με τον Άφλεκ.

«Έκανα ένα απίστευτο ταξίδι στη ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια και νομίζω ότι έχω μεγαλώσει πολύ», είπε στην παρουσιάστρια.

«Το άλμπουμ αιχμαλωτίζει αυτές τις στιγμές στον χρόνο. Το να ερωτευτείς και να έχεις αυτή τη στιγμή, και μετά από 20 χρόνια να προσπαθείς να αποτυπώσεις ποια ήταν αυτή η στιγμή, η οποία ήταν πολύ διαφορετική».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Zayn Malik: TikToker ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών – «Ζητούσε τρίο»

HerNews ka

Taylor Swift: Συνελήφθη ο «μανιακός stalker» που προσπάθησε να μπει στο σπίτι της

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Εξηγεί γιατί άρχισε να φοράει χρωματιστά ρούχα μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα

HerNews ka