HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαίρη Βυτινάρος: «Αγαπώ τον Γιώργο Καράβα, είναι καλός άνθρωπος»

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η Μαίρη Βυτινάρος.

Η coach των μοντέλων που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στον πέμπτο κύκλο του GNTM ανέφερε πως αυτή την περίοδο ασχολείται με πολλά πράγματα, όπως φωτογραφίσεις και η εξερεύνηση της Ελλάδας, καθώς πλέον αποτελεί τη βάση της.

«Έχω ερωτευτεί την Ελλάδα, δεν έχω σύντροφο αυτή την περίοδο. Μου αρέσει η ζωή μου στην Ελλάδα, έχει ισορροπία. Το πιο δύσκολο ήταν η απόκτηση ταυτότητας, ευτυχώς την απέκτησα», δήλωσε.

Η ίδια δήλωσε πως δεν ξέρει πότε θα ξαναγίνει το GNTM, ενώ κάνει συζητήσεις αυτή την περίοδο για το επαγγελματικό της μέλλον.

«Δεν θα πω κάτι για τα επαγγελματικά μου, τα κρατάω τα μυστικά μου. Εάν δουλέψω τα ελληνικά μου θα μπορούσα να βρίσκομαι στην συμπαρουσιαση μία τηλεοπτικής εκπομπής», είπε.

Όσο για την Βίκυ Καγιά είπε ότι την λατρεύει και πιστεύει ότι θα κάνει ωραία πράγματα στο μέλλον.

«Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι δύσκολος ο χώρος μας. Αγαπώ τον Γιώργο Καράβα, είναι καλός άνθρωπος», είπε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε στο Night Out και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην showbiz.

Η Μαίρη Βυτινάρος αποκάλυψε πως της λείπει πολύ η οικογένειά της, καθώς έχει να δει τους δικούς της ανθρώπους εδώ και δύο χρόνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεωνόρα Μελέτη: «Το 2007 διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση»

HerNews ka

“Αυτοψία” στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ζωντανά με όλες τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Her News b

Happy Day: Πότε κάνει πρεμιέρα η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης;

Her News