HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Η Joan Collins, η Naomi Campbell & άλλοι μοιράζονται μυστικά για εκείνον – «Είναι πολύ καλός χορευτής!»

Δεν λείπει η αγάπη των διασημοτήτων για τον βασιλιά Κάρολο .

Πριν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου αυτό το Σάββατο, πολλά διάσημα ονόματα μίλησαν με τη βρετανική Vogue , αποκαλύπτοντας μερικά ελάχιστα γνωστά στοιχεία για τον μονάρχη.

Περιγράφοντας τον βασιλιά Κάρολο ως «προσιτό» και «γοητευτικό», η Naomi Campbell είπε ότι τρέφει επίσης «σεβασμό για το γεγονός ότι νοιάζεται να επισκεφτεί την Αφρική και είναι παθιασμένος με ό,τι συμβαίνει στην ήπειρο».

“Δίνω τα εύσημα στους ανθρώπους όταν σηκώνονται και αναλαμβάνουν δράση — πηγαίνουν σε μέρη και βλέπουν με τα μάτια τους. Αυτό έκανε”, συνέχισε. «Του εύχομαι καλή βασιλεία και κάθε επιτυχία».

Επαναλαμβάνοντας την άποψη της Campbell ότι ο Βασιλιάς είναι «γοητευτικός», η Joan Collins αποκάλυψε ότι έχει «μια υπέροχη φωνή και μια στεγνή, στεγνή αίσθηση του χιούμορ».

«Τον συνάντησα για πρώτη φορά στο φιλανθρωπικό χορό που έδωσε ο Armand Hammer στο Παλμ Μπιτς του Μαϊάμι, τη δεκαετία του 1980, όταν ήταν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και παντρεύτηκε για πρώτη φορά την πριγκίπισσα Νταϊάνα », θυμάται. “Χορέψαμε μαζί, που ήταν πολύ ωραίο. Είναι αρκετά καλός χορευτής! Και έγραψε πολύ κολακευτικά λόγια γι’ αυτό στο βιβλίο του.”

«Μια άλλη φορά, τη δεκαετία του 2000, καθίσαμε μαζί στη συναυλία Safeway Picnic για να βοηθήσουμε το The Prince’s Trust, όπου έπαιξαν η Diana Ross και η Shirley Bassey , της οποίας είναι μεγάλος θαυμαστής», συνέχισε η ηθοποιός. “Λατρεύει τη μοντέρνα μουσική και συνεχίζει. Είπε ότι ήλπιζε ότι ο Ross θα τραγουδούσε το αγαπημένο του τραγούδι, “Baby Baby”. 

Νεότερα Άρθρα

Mariah Carey: Αποκαλύφθηκε ο πλούσιος τρόπος ζωής της Βασίλισσας των Χριστουγέννων

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε για… πεζοπορία χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που ο πεθερός της στεφόταν βασιλιάς!

HerNews ka

Μπομπ Ρος: Ο πρώτος του “τηλεοπτικός” πίνακας πωλείται για 9,8 εκατομμύρια δολάρια

HerNews ka