HerNews.gr
Μόδα

Katy Perry: Η εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα που φόρεσε στην live εμφάνηση της στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

Η Katy Perry ήταν πολύ εντυπωσιακή με τη χρυσή τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει για τη συναυλία στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’ την Κυριακή το βράδυ.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή στο Κάστρο του Ουίνδσορ με ένα μεταλλικό φόρεμα Vivienne Westwood κατά παραγγελία με κορσέ που συμπλήρωνε την μεγαλύτερη ερμηνεία της ζωής της.

Το φόρεμα της Katy Perry ήταν εμπνευσμένο από τον 18ο αιώνα, κατασκευάστηκε στο χέρι ειδικά για την περίσταση και προοριζόταν να αποπνέει «μπαρόκ μεγαλείο», σύμφωνα με ένα επίσημο δελτίο τύπου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Η Katy Perry φορούσε  ασορτί χρυσά σκουλαρίκια statement και τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω σε ένα κομψό κότσο.

Η τραγουδίστρια η οποία υπηρετεί ως πρεσβευτής του King’s British Asian Trust – φαινόταν απίστευτη καθώς ερμήνευσε δύο από τις κλασικές της επιτυχίες, το “Roar” και το “Firework”, στο τεράστιο, γεμάτο αστέρια πλήθος.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, σας αγαπώ τόσο πολύ», είπε  στο κοινό ενώ σημείωσε ότι «έπρεπε να φέρει» τη μαμά της, τη Μαίρη, μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εκδήλωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Έδωσε επίσης τα εύσημα στον βασιλιά Κάρολο Γ’, επαινώντας τον που «έκανε το πυροτέχνημα σε τόσους πολλούς νέους ανθρώπους» μέσω της δουλειάς που κάνουν μαζί.

Μαζί με την Katy Perry στο πατριωτικό πάρτι ήταν ο συνάδελφος της και κριτής του «American Idol», Lionel Richie ο οποίος έχει επίσης έναν ρόλο σε μια φιλανθρωπική οργάνωση κοντά στην καρδιά του Βασιλιά.

Ο τραγουδιστής ονομάστηκε παγκόσμιος πρεσβευτής του The Prince’s Trust το 2019 και έλαβε μια πολυπόθητη πρόσκληση για τη στέψη του Σαββάτου χάρη στον ρόλο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lionel Richie (@lionelrichie)

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη»,  μοιράστηκε η Perry στο Extra πριν από τη συναυλία, προσθέτοντας ότι είχε μάλιστα προσκληθεί να διανυκτερεύσει στο κάστρο του Windsor. «Μπορεί να δημοσιεύω πολλές αναρτήσεις γιατί θα είμαι σε ένα κάστρο, στην πραγματικότητα. Αυτό είναι άγριο.”

Το γεμάτο αστέρια σόου – το οποίο περιλάμβανε επίσης εμφανίσεις από τους Andrea Bocelli, Take That, Nicole Scherzinger και την επίσημη χορωδία Coronation – ακολούθησε την ιστορική τελετή του Σαββάτου στο Αβαείο του Westminster.

Ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον που αναδείκνυε το αγαπημένο της κόκκινο κοστούμι Alexander McQueen και τη βασίλισσα Καμίλα με το αστραφτερό της στέμμα , αυτό το Σαββατοκύριακο σίγουρα μας άφησε πολλές αξέχαστες στιγμές μόδας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vera Wang: Μάγεψε με τη νέα της εμφάνιση – Όλοι την πέρασαν για έφηβη

Her News

Clogs: Ποιος ειναι πιο στυλάτος τρόπος να τα φορέσουμε την άνοιξη;

HerNewskl

Kendall Jenner: Topless στη νέα καμπάνια του Calvin Klein «pleasure and play»

HerNews ka