HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απόφαση για το όνομα της κόρης της και η επιστροφή στην τηλεόραση

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα με τη νεογέννητη κόρη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Κατά την έξοδό της ωστόσο από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε και κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αποκαλύπτοντας πως έχουν αποφασίσει το όνομα που θα πάρει η κόρη τους αλλά και την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση όταν βρει τα πατήματά της.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα αποκαλύψω το όνομα της κόρης μου»

«Κάτι υπάρχει. Είχα πει όταν τη δούμε θα ξέρουμε. Δε θα σας το αποκαλύψω. Είναι αντικειμενικά παραδεκτό και αποδεκτό από όλους, ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε, ότι οι κόρες μοιάζουν στους μπαμπάδες ισχύει.

Όταν νιώθεις καλά με τον άνθρωπό σου, το να κάνεις οικογένεια και να τη δεις να μεγαλώνει είναι κάτι που το σκέφτεσαι» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου για το όνομα της μικρής. 

«Σταδιακά και εφόσον όλα μπουν σε σειρά, η δουλειά και αυτό που αγαπώ, ναι, είναι κάτι που θέλω να μπει στη ζωή μου» είπε σε άλλο σημείο για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

HerNews ka

Αναστασία: «Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω και εγώ, άρχισα να φτιάχνω μέχρι και διαθήκη στο μυαλό μου»

HerNews ka

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Μία θαυμάστρια είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ»

Her News b