HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Όλες οι απαγορεύσεις που είχε όσο βρισκόταν υπό επιτήρηση

Για 13 ολόκληρα χρόνια, η Britney Spears βρισκόταν υπό επιτήρηση, με τον πατέρα της να έχει αναλάβει τα οικονομικά και την κηδεμονία της, προφασιζόμενος την άστατη ψυχική υγεία της κόρης του.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, μετά από αρκετές δικαστικές μάχες, η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να αποκτήσει ξανά την ελευθερία της.

Britney Spears-hernews

Britney Spears: Όλες οι απαγορεύσεις που είχε όσο βρισκόταν υπό επιτήρηση

Κατά τη διάρκεια αυτών των 13 χρόνων που η Spears βρισκόταν υπό επιτήρηση, οι επιτηρητές της έλαμβαναν μια μακρά λίστα με συστάσεις, απαγορεύσεις και αυστηρές συμβουλές, όπως για παράδειγμα το να μην αφήνουν ποτέ κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή μαχαίρι κοντά στην τραγουδίστρια.

Εκτός από τα μαχαίρια (τα οποία η Spears λατρεύει, όπως είχε πει η ίδια), η λίστα απαγόρευε τις εξόδους μόνη της και την οδήγηση χωρίς συνοδηγό.

Όσο τέτοιες πληροφορίες έρχονται στο φως, το TMZ αναφέρει ότι η Spears βρίσκεται σε σύγχυση και φόβο ότι το καθεστώς κηδεμονίας της μπορεί να αλλάξει.

Britney Spears: Το βιβλίο που ετοιμάζει καθυστερεί να κυκλοφορήσει καθώς πασίγνωστοι celebrity φοβούνται για αυτά που έχει γράψει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Η δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Χάρι που διαψεύδει τις φήμες χωρισμού

HerNews ka

Irina Shayk για Tom Brady: «Αν μια μέρα νιώσω ότι θέλω να το μοιραστώ, θα το κάνω»

HerNews ka

Nicole Kidman: Η μεγάλη απώλεια βάρους της προκαλεί φόβο στους φίλους και στην οικογένειά της

HerNews ka