HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους

Τον Χρίστο Αντωνιάδη και την Αφροδίτη Τσώνου που τον περασμένο Νοέμβριο έγιναν γονείς για πρώτη φορά, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή.

Το ζευγάρι, που μετά από αρκετές προσπάθειες έφερε στον κόσμο δυο δίδυμα παιδάκια, αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να τα βαφτίσουν στα μέσα Ιουλίου στην Αθήνα με τους νονούς των αγοριών τους να είναι τέσσερις.

«Ο Χρίστος είναι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Βοηθάει σε όλα. Και μερικά βράδια που δεν ακούω καθόλου από την κούραση, ο Χρίστος είναι εκεί να τα ταΐσει, να τα αλλάξει» αποκάλυψε η Αφροδίτη Τσώνου.

Χρίστος Αντωνιάδης: Το τραγούδι που αφιέρωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του

Χρίστος Αντωνιάδης και Αφροδίτη Τσώνου συμφώνησαν πως από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά τους, δεν έχουν καθόλου χρόνο για τους ίδιους.

«Έχω το τραγούδι που είναι για όλες τις περιπτώσεις. Το αφιέρωσα στη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε και τώρα το αφιερώνω στα παιδιά μου, “Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες”» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο με τρυφερότητα ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή. Ο ερχομός των παιδιών, ειδικά που είναι δυο, μας έχει φέρει τα πάνω κάτω» αποκάλυψε, επίσης, η Αφροδίτη Τσώνου για τις αλλαγές που έχουν φέρει τα δυο μωρά στη σχέση τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία»

HerNews ka

Βάνα Μπάρμπα: «Είναι γελοίο που κάποιοι γίνονται ηθοποιοί επειδή έχουν followers»

HerNews ka

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Με τη Βρισηίδα ούτε θέλω να έχουμε σχέσεις, ούτε δεν θέλω»

HerNews ka