HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν ξέρω αν θα χαιρετήσω τον Γρηγόρη Γκουντάρα όταν τον δω»

Για τις διαφορές του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» για το ενδεχόμενο να τον δούμε να παρουσιάζει και πάλι μια τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για το πώς θα αντιδρούσε αν έπρεπε να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα μετά τα όσα έχουν γίνει ανάμεσά τους.

Γιώργος Τσαλίκης: «Η δουλειά μου είναι το τραγούδι, αλλά θα παρουσίαζα ένα παιχνίδι»

«Το έχω ακούσει ότι επιστρέφει το Password. Έχεις την εντύπωση όμως ότι μετά από αυτά που έχω περάσει θα πω αν μου έχει γίνει πρόταση; Δε μπορώ, θέλω να κάνω περιοδεία ήρεμος. Θα το παρουσίαζα ξανά. Το χαρακτηριστικό μου είναι ότι δουλεύω πολύ» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Η δουλειά μου η βασική είναι το τραγούδι και την αγαπώ πάρα πολύ, τη γουστάρω πάρα πολύ και κάνω πάρα πολλά live. Θα παρουσίαζα ένα παιχνίδι αλλά μόνο αν μπορούσα να βρω μια περίοδο για να κάνω γυρίσματα. Ο λόγος που δε θέλω να ανακοινώσω κάτι είναι γιατί δεν έχω κάτι να ανακοινώσω», συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και τη δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΪ.

«Το “αν” δεν έγραψε ιστορία. Δε μπορώ να συζητήσω κάτι που δεν υφίσταται. Δε θα μιλήσω για υποθετικά σενάρια. Τι να του πω αν τον δω έξω; Δε ξέρω αν θα τον χαιρετήσω. Με τον ΣΚΑΙ περιμένουμε το αποτέλεσμα του δικαστηρίου» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Οι Ψίθυροι Καρδιάς είχαν πάρα πολλές δύσκολες σκηνές»

Her News

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Το House of Fame, η Μαριάννα και ο Παντελής Παντελίδης

HerNewskl

Γιώργος Αυτιάς: Αποκαλύπτει τι τον νευριάζει στην εκπομπή του

Her News b