HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέλιος Διονυσίου: «Συνάδελφοι ήθελαν να φρενάρουν την καριέρα μου»

O Θανάσης Πάτρας και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν τον Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος μίλησε για τη σειρά για τον πατέρα του, τον επαγγελματικό «πόλεμο» που δέχτηκε & το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για μία νέα κίνηση που ετοιμάζεται και αφορά στην ταινία για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο πριν πέσουν οι υπογραφές, για να γίνει σειρά η ζωή του Στράτου Διονυσίου. Η σειρά με τη ζωή του Στράτου Διονυσίου θα είναι 12 επεισόδια. Θα μου άρεσε να ακούγεται η φωνή μου στη σειρά. Έχω παίξει ξανά ως ηθοποιός. Δεν θα μπορούσα να παίξω τον Στράτο, γιατί δεν υπήρξε ποτέ παχουλός. Όταν με φώναξε ο πατέρας μου να ανεβώ στην πιστά ήθελα να φύγω, με έφεραν σηκωτό, οι σερβιτόροι. Ήμουν αγχωμένος και μου λέει στο αυτί “κλείσε τα μάτια και τραγούδα”. Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, ήταν δακρυσμένος και ήταν σαν να μου λέει προχώρα. Στις συνεντεύξεις ο πατέρας μου έλεγε “θα ακούσετε τον Στελάρα και θα δείτε”», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Για τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, ωστόσο όχι από τον ίδιο και ενώ τα είχε τραγουδήσει αποκάλυψε πως, «έχω κάνει ντέμο το «Τρένο» της Βίσση, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα σε κάποιο δίσκο μου. Μου είχαν δώσει τα πρώτα τραγούδια του Πλουτάρχου «Φυσάει πολύ» & «Φίλε», αλλά δεν τα είπα».

«Δέχθηκα πόλεμο στη δουλειά μου ακόμα και στην ίδια μου τη δισκογραφική. Ήθελαν συνάδελφοι να μου φρενάρουν την καριέρα. Μου είπαν ότι τα τραγούδια μου, δεν παίζουν στο ραδιόφωνο, επειδή έχουν πολύ μπουζούκι», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με την προσωπική ζωή του, σχολίασε πως, «η δουλειά μου δεν επηρέασε την προσωπική μου ζωή. Θα ξαναπαντρευόμουν, δεν λέω ποτέ όχι. Με την σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά. Θα έλεγα ναι στα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, αν έχουν ταλέντο. Δεν αξίζει όμως να χαλάς το στομάχι σου, για 2 μέρες δουλειά, για να πάρεις ένα μεροκάματο».

Η περιοδεία του

«Τέλος Μαρτίου πάω για περιοδεία στην Αμερική με τα αδέρφια μου. Υπάρχει πρόταση να πάμε με την Πίτσα Παπαδοπούλου Αυστραλία», δήλωσε κλείνοντας ο Στέλιος Διονυσίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

HerNewskl

Γιώργος Καραμίχος: «Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν ότι θα γινόμουν παρουσιαστής»

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα ζητήσει να εκδώσω το βιβλίο μου με ψευδώνυμο και μου είπαν όχι»

Her News