HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Αλέξης Γεωργούλης: Τον “έκοψαν” από το trailer της επερχόμενης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3”

Το trailer της επερχόμενης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3″ κυκλοφόρησε πριν από λίγο, στο οποίο η Nia Vardalos εκτός από πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει αυτή τη φορά και το ρόλο του σεναριογράφου/σκηνοθέτη.

Η ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2023 ολοκλήρωσε τα γυρίσματα τον Αύγουστο του 2022 στην Κέρκυρα.

Κάτι που προκάλεσε εντύπωση όμως, μέσα από την επίσημη κυκλοφορία του trailer, είναι η “εξαφάνηση” του Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος μάλιστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στη Nia Vardalos. Το όνομα του απουσίαζε και από το cast της ταινίας που δημοσίευσε το IMDb.

Όσα δήλωνε ο ίδιος για την ταινία “Γάμος αλά Ελληνικά 3”

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια εξαιρετική επαγγελματίας. Όλοι οι συντελεστές βάζουμε στην ταινία όλη μας την αγάπη και την προσοχή, όμως η Νία, η οποία και τη σκηνοθετεί και την έχει γράψει, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Φυσικά τη θαυμάζω και όλες τις φορές που έχουμε συνεργαστεί μου μεταδίδει μια υπέροχη θετική ενέργεια».

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βικτόρια Μπέκαμ: Αποκάλυψε ότι συναντούσε τον Ντέιβιντ σε πάρκινγκ για να κρατήσει τη σχέση «κρυφή»

HerNews ka

Lemon: Μια θεατρική παράσταση στην παραλία Τουρλίδας Μεσολογγίου

Her News b

«Σπίτι με το MEGA»: Μεγάλη πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Her News