HerNews.gr
Αφιερώματα

Γιορτή της Μητέρας: Όλες οι celebrity που θα γιορτάσουν για πρώτη φορά φέτος!

Τη χρονιά που μας πέρασε είχαμε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις καθώς πολλές celebrity έγιναν για πρώτη φορά μανούλες.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας παρακάτω συγκεντρώσαμε τις celebrity από τη διεθνή και εγχώρια show biz που έγιναν μανούλες αυτό το έτος.

1. Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 10 Ιανουαρίου του 2023. Στην πρώτη της φωτογραφία με το “νουνίτο”, η Influencer έγραψε: “Το μικρό θαυματάκι μας. Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!”

2. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το αγοράκι της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στις 3 Ιανουαρίου του 2023.

3. Rihanna

Τον Μάιο του 2022 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky. Για μεγάλο διάστημα δεν είχαν μοιραστεί καμία φωτογραφία για τον γιό τους, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Λίγους μήνες μετά η Rihanna ανακοίνωσε στο ημίχρονο του Super Bowl τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

4. Ιωάννα Μαλέσκου

H Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 5/5 ενώ λίγες ημέρες πριν πραγματοποίησε και τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Στην ανάρτηση της στο Instagram η παρουσιάστρια έγραψε: “Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας  05/05/23. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

5. Ελένη Φουρέιρα

H τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία στις 7 Φεβρουαρίου του 2023. “Εσύ είσαι το σπουδαιότερο μου επίτευγμα 07/02/23”, έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

6. Paris Hilton

 Η ίδια και ο σύζυγός της Κάρτερ Ριμ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί – έναν γιο – μέσω παρένθετης μητέρας. Tην είδηση γνωστοποίησε η ίδια, αφού δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram όπου κρατάει το χέρι του νεογέννητου, η Paris Hilton γράφει: «Σε αγαπάμε ήδη απέραντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

7. Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο την κορούλα της στις 5 Δεκεμβρίου του 2022. Λίγους μήνες μετά αποκάλυψε και το όνομα της μέσω ανάρτησης της στο Instagram το οποίο θα είναι Ολίβια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

8. Ιωάννα Σιαμπάνη

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς. Η γνωστή Influncer και επιχειρηματίας και ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα αγοράκι.

 9. Λάουρα Νάργες

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το παιδί της, ένα αγοράκι με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι στις 21 Σεπτεμβρίου του 2022. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

10. Μαντώ Γαστεράτου

Στις 8 Αυγούστου του 2022 η παρουσιάστρια έγινε για δεύτερη φορά μανούλα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. “Ηρθες Λιονταράκι μου δυνατο!…8.8.2022”, έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στην πρώτη ανάρτηση.

 11. Hilary Swank

H ηθοποιός γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

“Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι (και κορίτσι!) άξιζε τον κόπο. Καλό Πάσχα! Ανάρτηση από τον αγνό Παράδεισο”, έγραψε η Hilary Swank στη λεζάντα της συγκινητικής φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Swank (@hilaryswank)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μύρισε άνοιξη: Τα πιο εμβληματικά λουλούδια που έχει η Ελλάδα!

HerNews ka

Τσικνοπέμπτη: Η γιορτή «αφετηρία» για την έλευση του καρναβαλιού στην Ελλάδα

HerNews ka

Μεγάλη Εβδομάδα: Πού είναι αφιερωμένη η κάθε Ημέρα της

Her News