HerNews.gr
Τηλεθέαση

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της “έσπασαν” κάθε ρεκόρ τηλεθέασης- Αναλυτικά τα νούμερα

Σταματίνα-Τσιμτσιλή

Το «Happy day στον Alpha» έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, με επιδόσεις που φέρνουν την εκπομπή πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης με διπλό ρεκόρ!

Πιο συγκεκριμένα, χθες Πέμπτη 11 Μαΐου η εκπομπή σημείωσε την καλύτερη επίδοση της φετινής σεζόν, αλλά και των τελευταίων 7 χρόνων, στο σύνολο κοινού με ποσοστό 23,3%.

Καλύτερη επίδοση σημείωσε επίσης και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό που άγγιξε το 32,2%, το οποίο είναι το υψηλότερο της φετινής σεζόν, αλλά και των τελευταίων 9 χρόνων.

Οι γυναίκες αγαπούν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την πρωινή παρέα του Alpha. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, και συγκεκριμένα από τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης αφού ήταν τα υψηλότερα της φετινής σεζόν με το εντυπωσιακό 40,6%, που κατέγραψαν οι πίνακες τηλεθέασης, στις γυναίκες ηλικίας 25-44.

Το καλύτερο ξεκίνημα για μια Happy day είναι στον Alpha! Καθημερινά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, τον Δήμο Βερύκιο με την επικαιρότητα, τον Λευτέρη Μητσόπουλο με τα νέα του διαδικτύου και τον Γιώργο Σατσίδη με τα αποκλειστικά του Χόλυγουντ, μας προσφέρουν χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής βρίσκεται πάντα η Μαίρη Παλιαλέξη και στην σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

«Happy day στον Alpha» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:45.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τηλεθέαση: Φλερτάρει με την κορυφή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

Her News

Στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης οι ειδήσεις του Alpha και τον Απρίλιο

Her News

Τηλεθέαση: Πρώτο το MEGA και το Μάρτιο!

Her News