HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παντελής Τουτουντζής: «Ένα ομόφυλο ζευγάρι βγάζει εξίσου ευτυχισμένα παιδιά με ένα ετερόφυλο»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Παντελής Τουτουντζής στην εκπομπή “Μαμά-δες” που θα δούμε το ερχόμενο Σάββατο, προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day.

Στο απόσπασμα αυτό, ο Παντελής Τουτουντζής μιλά για την απόφασή του να κάνει παιδιά με τον σύντροφό του αποκαλύπτοντας πως έψαξε πάρα πολύ μέχρι να βεβαιωθεί ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει εξίσου ευτυχισμένα παιδιά με ένα ετερόφυλο ζευγάρι.

«Από παιδί αισθανόμουν ότι θέλω κάποια στιγμή να γίνω πατέρας. Ξέρεις ποιο είναι το περίεργο και δε θέλω να το θυμάμαι; Το πόσο τρόμο ένιωθα όταν έβλεπα ότι το πλαίσιο που ήθελα να περπατήσω τη ζωή μου, η επιλογή μου, δε μου έδινε αυτό το δικαίωμα».

«Ακόμα και τότε, που δεν είχα τίποτα να πιαστώ, το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ» είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Πήγα κάποια στιγμή να κάνω ψυχοθεραπεία και η ψυχολόγος με ρώτησε πως φαντάζομαι τη ζωή μου σε δέκα χρόνια. Μια άσκηση που κάνουν όλοι οι άνθρωποι που κάνουν ψυχοθεραπεία. Και γράφω, με ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, τον σύντροφό μου και τα παιδιά μου.

Παραξενεύτηκε η γυναίκα γιατί λέει, αυτός έρχεται με κρίσεις πανικού και ονειρεύεται παιδιά και οικογένειες;» συνέχισε.

Παντελής Τουτουντζής: «Φτάσαμε μέχρι τη Γαλλία γι΄αυτή τη σιγουριά»

«Εκεί είμαι σήμερα, σε αυτά που έγραψα σε αυτό το χαρτί. Τα έκανα όλα όσα έγραψα. Ήθελα να ακούσω με σιγουριά έναν άνθρωπο να μου λέει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά όσο και τα ετερόφυλα» συνέχισε.

«Ήθελα να το ακούσω. Ήταν η ανάγκη μου. Όχι για να παραγκωνίσω την τελική ευθύνη που θα ήταν η δική μου, αλλά, γιατί ήθελα να έχω παραδείγματα, στατιστικές, να τα έχω όλα και φτάσαμε μέχρι τη Γαλλιά γι΄αυτή τη σιγουριά. Όλοι οι φίλοι μου, μου είπαν, μακάρι να το κάνανε όλοι αυτό» εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παρθένα Χοροζίδου: «Δάνεισα χρήματα σε άνθρωπο του χώρου και δεν τα επέστρεψε ποτέ»

Her News

Κατερίνα Διδασκάλου: Το Μαύρο Ρόδο, η οικογένεια και ο άστεγος που φιλοξενεί

Her News

Όλγα Τρέμη για το διαζύγιό της: «Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα που έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το Πανελλήνιο»

HerNews ka