HerNews.gr
DECORNEWS

Η νέα τάση που κάνει τα σαλόνια να φαίνονται πιο “χαρούμενα” & συνεπώς τη διάθεση σας επίσης!

Με πάνω από οκτώ εκατομμύρια ετικέτες στο Instagram, τα #stripes είναι στην τάση ενόψει του καλοκαιριού τόσο στους εσωτερικούς χώρους όσο και στη μόδα. 

Η εμφάνιση έχει εξαπλωθεί με πολλές πιο προσιτές μάρκες να αναπαράγουν το στυλ με χοντρές ρίγες. Μπορεί να είναι ρίσκο να κάνεις μια τόσο μεγάλη ταλάντευση με ένα επενδυτικό κομμάτι όπως ένας καναπές, αλλά είναι δίκαιο να πούμε ότι οι ρίγες είναι ένα αρκετά διαχρονικό μοτίβο ώστε αυτοί οι ριγέ καναπέδες να προσαρμόζονται για τα επόμενα χρόνια.

Γιατί οι ριγέ καναπέδες είναι trend;

Γιατί λοιπόν όλοι αγαπούν το ριγέ look; Υπάρχει κάτι ευχάριστο στις χοντρές, ρίγες και καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αναζητούμε παιχνιδιάρικα χρώματα, φωτεινές αποχρώσεις και αυτή τη δραματική αντίθεση που συνοδεύεται από ένα απλό μοτίβο ρίγες. Οι ρίγες σε υφάσματα για τις αυλές είναι μια δημοφιλής εμφάνιση, αλλά σας ενθαρρύνουμε να φέρετε ένα στοιχείο διασκέδασης στο σαλόνι σας και να τολμήσετε να επενδύσετε σε ένα σαλόνι με αυτό το μοτίβο.

Δεν υπάρχει επιβράδυνση για τις ρίγες όταν πρόκειται για εσωτερικούς χώρους για SS23. Βλέπουμε μια τεράστια εστίαση στο vintage στυλ και μοτίβα ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, με μια ποικιλία από ρίγες και φλοράλ μοτίβα που εμφανίζονται σε υφάσματα, απαλά έπιπλα και κομμάτια ταπετσαρίας. 

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου απέδειξε ότι οι ρίγες ασκούν εξίσου επιρροή και στο σχέδιο μόδας, με τις συλλογές ανδρικών ενδυμάτων, ειδικότερα, να ενσωματώνουν το μοτίβο.

Πως να χρησιμοποιήσετε τις ρίγες με σχεδιαστικό τρόπο

Οι ρίγες μπορούν να χρησιμοποιηθούν έξυπνα για να δώσουν την ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου και να βοηθήσουν ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο. Με κάθετες ρίγες, το μάτι τραβιέται προς την οροφή και δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που μπορεί να βοηθήσει ένα δωμάτιο να αισθάνεται ψηλότερο.

Όταν πρόκειται για άλλα μοτίβα που συνδυάζονται με ρίγες , τα φλοράλ και οι ρίγες που χρησιμοποιούνται μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση εξοχής. Για να επιτύχετε την εμφάνιση, αντισταθμίστε ένα statement κομμάτι όπως ένας ριγέ καναπές με κουρτίνες φινιρισμένες σε λουλουδάτο σχέδιο.

Επιλέξτε σχέδια σε παρόμοια παλέτα και τόνο για να διασφαλίσετε ότι το σχέδιο σας παραμένει ισορροπημένο. Αυτό δημιουργεί έναν φιλόξενο χώρο που δεν αισθάνεται πολύ συντριπτικός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάν’το όπως στο Tik Tok: Καθάρισε τον φούρνο σου με 3 υλικά

Her News

Είναι ασφαλές να μαγειρεύετε ωμό κρέας με ξύλινη κουτάλα;

HerNews ka

Πώς μπορείτε να βάλετε το σπίτι σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων & να είναι ταυτόχρονα κομψό;

HerNews ka