HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Δείτε πόσο της ταιριάζουν οι αφέλειες!

Rihanna

Η Rihanna είναι γνωστή για τις τολμηρές και ανατρεπτικές εμφανίσεις της, και φαίνεται πως η εγκυμοσύνη δεν την έχει αλλάξει καθόλου.

rihanna

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η μέλλουσα μητέρα αποκάλυψε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, περνώντας από τα φυσικά της σγουρά μαλλιά σε ένα ίσιο και λείο χτένισμα, συνοδευόμενο από μακριές αφέλειες.

Rihanna: Δείτε πόσο της ταιριάζουν οι αφέλειες!

Επίσης, η Rihanna επέλεξε να γιορτάσει τα 5 χρόνια του brand εσωρούχων της, το Savage X Fenty, φορώντας ένα σέξι μαύρο εσώρουχο και biker shorts. Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε μπροστά από έναν εκτυπωτή, δείχνει την Rihanna να απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτή η ανάρτηση είναι ακόμη μια απόδειξη ότι η Rihanna συνεχίζει να θρασύνει τα όρια και να ξεχωρίζει, ανεξάρτητα από τις προσωπικές αλλαγές στη ζωή της.

Η Rihanna είναι γνωστή για την αλλαγή της εμφάνισής της, και τα μαλλιά της δεν αποτελούν εξαίρεση. Έχει υιοθετήσει πολλά διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα, από κοντά κουρέματα σε στυλ “à la garçon”, μέχρι μακριά, ράστα, καρέ και πολλά άλλα.

Τα “mini bangs”, ή αλλιώς μικρές αφέλειες, είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό look που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν. Αυτό το χτένισμα, που αποτελείται από μικρές αφέλειες που καλύπτουν μόνο μέρος του μετώπου, είναι μια τολμηρή επιλογή που η Rihanna έχει κάνει να δείχνει εκπληκτική.

Το γεγονός ότι η Rihanna είναι διατεθειμένη να πειραματιστεί με τα μαλλιά της και την εμφάνισή της την καθιστά μια πηγή έμπνευσης για πολλούς. Η αδράνεια της να δοκιμάζει νέα looks και τάσεις δείχνει τη δυνατότητά της να ορίζει και να διαμορφώνει τη μόδα.

Νεότερα Άρθρα

Milky nails: To πιο minimal μανικιούρ θα γίνει trend την άνοιξη

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Tόλμησε το peach μανικιούρ και είναι ύπεροχο πάνω της

HerNewskl

Selena Gomez: Έκανε την edgy πλεξούδα την επόμενη τάση της άνοιξης

HerNewskl