HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Πολυδερόπουλος για τον ρόλο του στο “Τατουάζ”: «Υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο. Μια φορά μπήκα στο ασανσέρ και μια κυρία άρχισε να ουρλιάζει»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια, όπου μίλησε για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση αλλά και για τον ρόλο του ως serial killer στην σειρά “Τατουάζ”.

Αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος ερωτώμενος για το αν θα παρουσίζε εκπομπή στην τηλεόραση απάντησε: «Αν μου γίνει πρόταση για παρουσίαση και είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, φυσικά, γιατί όχι; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο concept, ας που προταθεί πρώτα κάποιο».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος;

«Είχα αγχωθεί σε ένα γύρισμα, ένιωθα σαν να το είχα κάνει εγώ πράγματι. Υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο. Θυμάμαι έχω μπει σε ένα ασανσέρ και ήταν μέσα μια κυρία. Και μόλις πήγα να πατήσω το κουμπί, ούρλιαξε και της λέω “είμαι άκακος”. Με έλεγαν φονιά».

Τέλος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για το αν θα τον ενδιέφερε η δημιουργία μιας οικογένειας: «Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, υγεία να υπάρχει στο ζευγάρι και όλα τα άλλα λύνονται. Θα με ενδιέφερε η δημιουργία οικογένειας, όταν… μεγαλώσω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Οι γονείς μου όταν χώρισαν ήμουν 4 ετών”

HerNewskl

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν έχω ανάγκη να ασχοληθώ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

Her News

Ελένη Τσολάκη: «Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν εκείνη που ήμουν στο ΣΚΑΪ»

HerNews ka