HerNews.gr
DECORNEWS

5 πράγματα που θα παρατηρούν πάντα οι επισκέπτες στο σπίτι σας

Είτε διοργανώνετε μια μεγάλη εκδήλωση είτε καλείτε μερικούς φίλους για δείπνο στο σπίτι, είναι πιθανό ότι η κατάσταση του σπιτιού σας είναι αυτό που σκέφτεστε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν είστε εκ φύσεως άνθρωπος της καθαριότητας, ή ζείτε με άλλους που αγωνίζονται να κρατήσουν τα πράγματα σε τάξη.

 Όταν δίνετε προτεραιότητα σε ποιους χώρους πρέπει να καθαρίσετε πριν φτάσουν οι επισκέπτες, μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τα προβλήματα που ξεχωρίζουν περισσότερο στους επισκέπτες.

Αν ο χρόνος προετοιμασίας είναι περιορισμένος πριν φτάσουν οι καλεσμένοι, θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε αυτά που φαίνονται περισσότερο, αλλά το πρόβλημα είναι να καταλάβετε τι είναι αυτό που προσέχουν περισσότερο οι καλεσμένοι σας. 

Ένοχος #1: Μπάνια που χρειάζονται προσοχή

Μπορεί να είστε σε θέση να σπρώξετε σωρούς ακαταστασίας σε ντουλάπια πριν από ένα κάλεσμα, αλλά  υπάρχει ένα δωμάτιο στο σπίτι που απαιτεί βαθύτερο καθαρισμό: οι επισκέπτες θα παρατηρήσουν οπωσδήποτε ένα βρώμικο μπάνιο.

Εάν σας το επιτρέπει ο χρόνος, καλό θα ήταν επίσης να οργανώσετε και τα ντουλάπια του μπάνιου με οτιδήποτε μπορεί να αναζητήσει ένας επισκέπτης, όπως παυσίπονο, στοματικό διάλυμα ή προϊόντα γυναικείας υγιεινής.

Ένοχος #2: Ξεχασμένοι εξωτερικοί χώροι και εισόδοι

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε ένα καθαρό εσωτερικό, αλλά η εξωτερική και η μπροστινή είσοδος είναι η πρώτη εντύπωση του σπιτιού σας και δεν πρέπει να ξεχνάτε να τις διατηρείτε τακτοποιημένες και καθαρές.

Προσθέστε εποχιακή διακόσμηση και ένα καθαρό χαλάκι και αφαιρέστε τυχόν παιδικά παιχνίδια ή νεκρά φυτά. Οποιοδήποτε χαρτί υπάρχει στον χώρο εισόδου θα πρέπει να απομακρυνθεί, συμπεριλαμβανομένου και των λογαριασμών.

Ένοχος #3: Υπερφορτωμένες ντουλάπες

Είτε έχετε μια ευρύχωρη ντουλάπα, είτε οργανώνετε το ντουλάπι σας είτε μπορείτε να επανατοποθετήσετε έναν ελεύθερο χώρο για παλτό και τσάντες, αυτός ο χώρος είναι κάτι που σίγουρα θα προσέξουν οι επισκέπτες στο σπίτι σας,  και πιθανότατα θα τον επισκεφτούν περισσότερο από όσο φαντάζεστε. 

Ένοχος #5: Προετοιμασία φαγητού

Όταν πρόκειται να προετοιμάσετε την κουζίνα σας πριν από ένα πάρτι, αυτός είναι ένας τομέας που έχει διαφορές. Είναι πρακτικό και χρήσιμο ως οικοδεσπότης να ξεκινήσετε με ένα φρεσκοκαθαρισμένο ψυγείο, άδειο πλυντήριο πιάτων και καθαρούς κάδους απορριμμάτων, αν σερβίρετε οποιοδήποτε φαγητό, δεν είναι πρακτικό να περιμένετε μια λαμπερή κουζίνα. Ορισμένα σημάδια προετοιμασίας φαγητού και ποτών μπορεί να είναι απολύτως αποδεκτά και μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν ένα πιο προσιτό περιβάλλον. Δεν σας δίνει όμως, τη δικαιολογία για να κάνετε τεράστιο χάος. Σκεφτείτε: καθαρές επιφάνειες και καθαρή ακαταστασία.

Μικρή κουζίν

Η συμβουλή μας: Δώστε προτεραιότητα στους χώρους που θα δουν οι επισκέπτες

Αν νιώθετε συγκλονισμένοι από όλα όσα πρέπει να κάνετε πριν από ένα πάρτι ή συγκέντρωση στο σπίτι σας, υπάρχουν μέρη που μπορείτε να παραλείψετε.

Η πραγματικότητα είναι ότι είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα στις περιοχές του σπιτιού που θα δουν οι επισκέπτες. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πετσέτες: Πρέπει να τις πλένετε μαζί με ρούχα ή ξεχωριστά;

HerNews ka

Φενγκ Σούι: Τι αλλαγές θα κάνετε στο υπνοδωμάτιο σας

Her News b

Συμβουλές για να οργανώσετε μια μικρή ντουλάπα με πολλά ρούχα

HerNews ka