HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Έρευνα απέδειξε πως όσοι φορούν κάλτσες στο σεξ έρχονται πιο συχνά σε οργασμό!

οργασμός

Αυτή η ενδιαφέρουσα μελέτη του 2005 από το Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία παρουσιάζει τη σημασία της άνεσης και της σωματικής θερμοκρασίας στην ερωτική εμπειρία.

Αν και η ερευνητική ομάδα αρχικά δεν αναζητούσε να εξετάσει τη σχέση μεταξύ των καλτσών και της σεξουαλικής ικανοποίησης, αυτό προέκυψε από τα αποτελέσματα του πειράματος, το οποίο έδειξε μια σημαντική αύξηση στην ικανότητα των συμμετεχόντων να φτάσουν σε οργασμό όταν φορούσαν κάλτσες.

οργασμός

Αυτή η μελέτη δείχνει πόσο σημαντικό είναι το να νιώθουν άνετα και χαλαρά τα άτομα κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων. Αυτή η άνεση και χαλάρωση μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της απόλαυσης και της ικανοποίησης.

Έρευνα απέδειξε πως όσοι φορούν κάλτσες στο σεξ έρχονται πιο συχνά σε οργασμό!

Αυτή η μελέτη μπορεί να θεωρηθεί ως μια υπενθύμιση ότι η ερωτική εμπειρία είναι πολυδιάστατη και ότι πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση της ικανοποίησης.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τόσο φυσικούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία του σώματος και η άνεση, όσο και πιο υποκειμενικούς παράγοντες, όπως η διάθεση, η ατμόσφαιρα και ο ψυχολογικός αυτοσυντονισμός.

οργασμός

Αυτή η μελέτη μπορεί επίσης να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πειραματιστούν και να εξερευνήσουν διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν την ερωτική τους εμπειρία. Μπορεί να μην είναι κάτι που θα περίμενε κανείς, όπως το φόρεμα καλτσών, αλλά εάν αυτό βοηθά στην αύξηση της ικανοποίησης, τότε μπορεί να αξίζει τον κόπο να δοκιμαστεί.

6 oφέλη που προσφέρει ο αυνανισμός εκτός από την ευχαρίστηση!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Αποχή από το σεξ: Επηρεάζει τελικά την υγεία;

Her News

Σεξ στην εγκυμοσύνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

HerNewskl

Σεξ & απιστία: Οι 3 επικίνδυνες φασεις του ζευγαριού

Her News b