HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Έχει έρθει πολύ κοντά με τον Maluma – Φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι

Η Madonna έχει έρθει πολύ κοντά με τον τραγουδιστή Maluma στις πρόβες για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της, σύμφωνα με πηγές από τα παρασκήνια. 

Η τραγουδίστρια πυροδότησε κουτσομπολιά μεταξύ των χορευτών της με τη «ζεστή και πολύ χαδιάρικη» σχέση της με τον 29χρονο Maluma με τoν οποίo κάποτε έγραψε ένα τραγούδι. 

Ενώ το ζευγάρι ήταν φίλοι από τότε που η βετεράνος σταρ παρουσιάστηκε στον Maluma στα MTV Video Music Awards το 2018, πηγές ανέφεραν ότι η χημεία τους πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια μιας έντονης συνεργασίας λίγων ημερών. 

«Ήταν φιλόξενοι και πολύ φιλικοί – τόσο πολύ που άλλοι άνθρωποι αποφάσισαν να τους αφήσουν ήσυχους για να συνεχίσουν με ό,τι συμβαίνει», είπε μια πηγή της περιοδείας. 

«Πέρασαν μερικές μέρες μαζί κατά τη διάρκεια των προβών όπου ξεκίνησε το φλερτ – ο κόσμος πιστεύει ότι είναι πιθανό να εμφανιστεί στο σκέλος της περιοδείας της στη Νότια Αμερική καθώς είναι τεράστιος εκεί – και μετά έκαναν παρέα όλο το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη. Φαινόταν γελοία δεμένοι και η χημεία τους είναι τρελή».

Η Μadonna δημοσίευσε και ένα βίντεο στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Maluma στις πρόβες. «Του δίνει ένα μεγάλο φιλί μπροστά στους άλλους χορευτές και μετά τον καβαλάει», προσθέτει μια πηγή που είδε το βίντεο. «Φαίνονται να έχουν πολύ οικειότητα».

Πέρυσι πυροδότησαν για άλλη μια φορά τις φήμες για ειδύλλιο αφού η Madonna, πήγε μαζί του σε περιοδεία στο Μεντεγίν και πέρασαν μερικές μέρες μαζί. Η Madonna, η οποία μόλις είχε χωρίσει από τον φίλο της Ahlamalik Williams, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους αγκαλιά στα stories της στο Instagram. 

Ο Maluma πέταξε στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα για να παρευρεθεί στο Met Gala και στη συνέχεια πέρασε χρόνο κάνοντας πρόβες και παρέα με τη Madonna. 

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε Juan Luis Londono Arias, αλλά άρχισε να αποκαλεί τον εαυτό του Maluma – με βάση τα ονόματα της μητέρας του Marlli, του πατέρα του Luis και της αδερφής Manuela – όταν αποφάσισε να ξεκινήσει το τραγούδι σε ηλικία 15 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma)

Είναι ενας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής, έχει πουλήσει περισσότερους από 18 εκατομμύρια δίσκους και έχει 63 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram σε σύγκριση με τα 18,9 εκατομμύρια της Madonna. 

Έχει πολλά σινγκλ στο Billboard Hot Latin Songs, συμπεριλαμβανομένων των “Felices los 4”, “Borro Cassette” και “Corazon” και έχει επίσης εμφανιστεί με τους Ricky Martin, The Weeknd και έχει συμμετάσχει σε μια ταινία με την Jennifer Lopez.

Η Μadonna έκανε σκληρές πρόβες για την “Celebration Tour” της, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια των επιτυχιών της, η οποία ξεκινά στις 15 Ιουλίου με ένα sold-out σόου στο Βανκούβερ του Καναδά.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στις δυτικές ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Έχει ήδη ανακοινώσει μια εμφάνιση στο Μεξικό τον Ιανουάριο του επόμενου έτους και αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες εμφανίσεις στη Λατινική Αμερική σύντομα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Lady Gaga: ΄Ερχεται το νέο τραγούδι για τη ταινία «Top Gun: Maverick»

Her News

Kate Winslet: «Μου έλεγαν ότι θα παίζω τους ρόλους τoυ χοντρού κοριτσιού»

HerNewskl

Britney Spears: «Φέτος έβγαλα πρώτη φορά μόνη μου χρήματα από το ATM με την κάρτα μου»

HerNews ka