HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Φοξ: Αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν αγάπησε το σώμα της

«Έχω σωματική δυσμορφία. Ποτέ δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι», είπε στο Sports Illustrated η 36χρονη Μέγκαν Φοξ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

«Δεν υπάρχει ποτέ σημείο στη ζωή μου που να αγάπησα το σώμα μου, ποτέ», σημείωσε η Μέγκαν Φοξ πριν προσθέσει ότι βρίσκεται σε ένα «ατελείωτο» «ταξίδι» για να αγαπήσει τον εαυτό της.

Η Μέγκαν Φοξ  η οποία έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Brian Austin Green, παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν πάντα επικριτική για την εικόνα της και είχε μια «συνείδηση» και «εμμονή» με το σώμα της ακόμη και ως παιδί.

Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η ανατροφή της δεν είναι η αιτία αυτής της εμμονής.

«Σίγουρα δεν ήταν περιβαλλοντικό γιατί μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευτικό περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν», εξήγησε η ηθοποιός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Fox μιλάει για τις ανασφάλειες του σώματός της. Σε μια κοινή συνέντευξη του 2021 με τον Machine Gun Kelly, παραδέχτηκε ότι είχε «πολλές βαθιές ανασφάλειες».

Megan Fox

«Μπορεί να κοιτάξουμε κάποιον και να σκεφτούμε: «Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή του πρέπει να είναι τόσο εύκολη ». Πιθανότατα δεν αισθάνονται έτσι για τον εαυτό τους», εξήγησε.
 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επαινεί τις καλλιτεχνικές δεξιότητες της Κέιτ Μίντλετον μετά το σκάνδαλο

HerNews ka

Άντι Ρουρκ: “Έφυγε” από τη ζωή ο μπασίστας του θρυλικού συγκροτήματος «The Smiths»

Her News b

Μέγκαν Μαρκλ: Απογοητευμένη με τα οικονομικά του πρίγκιπα Χάρι όταν τον γνώρισε- Περίμενε περισσότερα

HerNews ka