HerNews.gr
Μόδα

Cargo Pants: Πώς θα τα φορέσετε την άνοιξη;

Cargo Pants:

Όταν πρόκειται για το πώς να φορέσουμε τα cargo pants το καλοκαίρι, η λέξη-κλειδί είναι “χαλαρότητα”.

Αναζητήστε κομμάτια που είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα και έχουν διατρήσεις ή ανοίγματα για καλύτερη αεραγωγία. Αυτό θα επιτρέψει στο δέρμα σας να αναπνέει και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη ζέστη με άνεση και στυλ.

Cargo PantsΓια ένα κομψό και καλοκαιρινό look, συνδυάστε τα cargo pants με ένα μπλουζάκι με ανοιχτό ντεκολτέ ή ένα crop top. Αυτό θα δώσει μια θηλυκή πινελιά στο σύνολό σας και θα διατηρήσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της ελευθερίας.

Για ένα πιο casual ντύσιμο, μπορείτε να φορέσετε τα cargo pants με ένα t-shirt ή ένα λεπτό πουκάμισο που θα το αφήσετε ανεβασμένο για ένα nonchalant look. Ολοκληρώστε το outfit με μια ζώνη στη μέση για να δώσετε έμφαση στη σιλουέτα και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για άνετη και casual εμφάνιση.

Cargo Pants: Πώς θα τα φορέσετε την άνοιξη;

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο εκκεντρικό look επιλέγοντας ένα παντελόνι cargo με έντονο pattern ή ένα πολύχρωμο design. Συνδυάστε το με ένα απλό τοπ ή μπλουζάκι για να αφήσετε τα παντελόνια να κλέψουν την παράσταση. Προσθέστε μερικά statement αξεσουάρ, όπως μεγάλα σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό κολιέ, για να ολοκληρώσετε το παιχνιδιάρικο και τολμηρό στυλ σας.

Για μια πιο βραδινή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα παντελόνι cargo σε ένα πιο κομψό ύφος, όπως αυτό με υφαντό ή μεταξωτό ύφασμα. Συνδυάστε το με ένα κομψό τοπ ή με ένα μεταξωτό πουκάμισο και προσθέστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή σανδάλια για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Το καλοκαίρι, μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τα μοτίβα. Επιλέξτε παντελόνια cargo σε ζωηρές αποχρώσεις, όπως λαχανί, κίτρινο, ή ροζ, και συνδυάστε τα με μονόχρωμα τοπ ή μπλουζάκια για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Για τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις, προσθέστε μια oversized σακούλα ή ένα blazer πάνω από τα cargo pants σας.

Μέγκαν Μαρκλ: Το απόλυτο royal φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στη βράβευση της στη Νέα Υόρκη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mπότες UGG: Το βασικό στοιχείο της μόδας τη δεκαετία του 2000 που τώρα επέστρεψε επίσημα

HerNews ka

Zendaya: H εντυπωσιακή εμφάνιση της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

HerNewskl

Meghan Markle: Το κομψό look της που θυμίζει το latte trend

Her News