HerNews.gr
Social News

Μαρία Μενούνος: Είναι πλέον και επίσημα Ελληνίδα Πολίτης!

Η Μαρία Μενούνος με περηφάνια ανακοίνωσε την Πέμπτη 18/5 ότι είναι πλέον Ελληνίδα πολίτης ποζάροντας στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα κρατώντας το ελληνικό της διαβατήριο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την xώρα μου!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου».

Η Μαρία Μενούνος θα είναι πλέον διπλή υπήκοος ΗΠΑ και Ελλάδας .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ηθοποιός ανακοίνωσε νωρίτερα τον Μάιο ότι επέζησε από τον καρκίνο του παγκρέατος.

Η Μενούνος είπε στο περιοδικό People ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας τον Ιανουάριο και αφαιρέθηκε ο όγκος τον επόμενο μήνα. Η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει προηγουμένως ότι είχε αφαιρέσει όγκο στον εγκέφαλο το 2017.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της περιμένουν επίσης το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μενούνος επιβεβαίωσε την είδηση ​​κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan». Εξέπληξε τους οικοδεσπότες της λέγοντας ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να πάει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, αλλά θα το αναβάλουν γιατί «περιμένουμε παιδί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Μαμά, σε ευχαριστώ. Είσαι το σπιτι μου» – Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου

Her News

Λάκης Γαβαλάς: “Αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη κι αυτούς που με έβλαψαν”

Her News

Βασιλική Νταντά: Η πρώτη ανάρτηση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

HerNews ka