HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στάθης Σχίζας: «Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι λίγο άδειο»

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες πως ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κάτι που επιβεβαίωσαν πρόσφατα και οι ίδιοι, με την influencer να μετακομίζει σε άλλο σπίτι.

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στον Αλέξανδρο Μπαρτζώκα και στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και για το πως είναι πλέον η ζωή του χωρίς εκείνη.

«Είμαι μια χαρά, η ζωή προχωράει. Με την Αλεξάνδρα έχουμε κρατήσει μια τυπική επικοινωνία τόσο διάστημα ήμασταν μαζί. Ένα ζευγάρι είμαστε και εμείς απλά  ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω ο χωρισμός μας επειδή απασχολούσαμε λίγο την τηλεόραση λόγω του παιχνιδιού εγώ και η Αλεξάνδρα. Νομίζω ότι έσβησε αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του. Εμένα να είναι καλά με νοιάζει.Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα είμαστε ξανά μαζί.

Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο, αλλά εντάξει μια χαρά. Πήρε κάποια πράγματα από το σπίτι, κάποια έμειναν. Θα κάνουμε μια ανανέωση», αποκάλυψε ο νικητής του περσινού Survivor.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μουτσινάς: Ο εκνευρισμός σε ερωτήσεις δημοσιογράφων – «Δεν βλέπω να σέβεστε κάτι»

Her News

Rack: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις κατηγορίες για βιασμό- «Εγώ είμαι ο βιασμένος σε αυτή την περίπτωση»

HerNews ka

Έλντα Πανοπούλου: Μου πρότειναν να είμαι πάνελ σε εκπομπή και αρνήθηκα

Her News