HerNews.gr
Beauty

Χριστινα Μπόμπα: Mε ποιον τρόπο διατηρεί ξεκούραστο το βλέμμα της;

Χριστινα Μπομπα

Για να αποκτήσεις ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα, ακολούθησε τα μυστικά ομορφιάς της Χριστίνας Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα

Η ίδια μοιράζεται μαζί μας τις συνήθειες της που τη βοηθούν να δείχνει ανανεωμένη και λαμπερή ακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες.

Ένα από τα κλειδιά για ένα ξεκούραστο βλέμμα είναι η κατάλληλη φροντίδα της περιοχής κάτω από τα μάτια. Η Χριστίνα εφαρμόζει καθημερινά μια ενυδατική κρέμα ματιών που βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων και την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής. Επίσης, αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί eye patches, τα οποία τοποθετεί κάτω από τα μάτια της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των μαλλιών της. Αυτό της επιτρέπει να φροντίζει την περιοχή των ματιών την ίδια στιγμή που ασχολείται με άλλα καθήκοντα ομορφιάς, εξασφαλίζοντας ένα αναζωογονημένο και φρέσκο βλέμμα.

Χριστινα Μπόμπα: Mε ποιον τρόπο διατηρεί ξεκούραστο το βλέμμα της;

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει ότι η σωστή χρήση του μακιγιάζ είναι επίσης κρίσιμη για ένα φωτεινό και αναζωογονημένο βλέμμα. Προτιμά να εστιάζει στην εφαρμογή ενός καλού primer στην περιοχή των ματιών πριν από την εφαρμογή της σκιάς. Αυτό βοηθά στη διάρκεια του μακιγιάζ, δίνοντας στα μάτια μια φρεσκάδα και μεγαλύτερη αντοχή.

Όσον αφορά την επιλογή των χρωμάτων σκιάς, η Χριστίνα προτιμά τις φυσικές και λαμπερές αποχρώσεις, όπως τα χρυσά, τα ροζ και τα χρώματα του μπρούντζου. Αυτές οι αποχρώσεις δίνουν ένα διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια, ενώ παράλληλα τα αναδεικνύουν και τα κάνουν να φαίνονται πιο λαμπερά.

Για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών, η Χριστίνα προτείνει να χρησιμοποιείς μια μάσκαρα που προσδίδει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες. Ένα καλό τρικ είναι να εφαρμόζεις πολλαπλά στρώματα μάσκαρας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Χριστινα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε την πιο φρέσκια εκδοχή της αλογοουράς!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

VALMONT – ESSENCE OF BEES: Θησαυροί θρέψης από την κυψέλη

Her News

Black ombré nails: Η παραλλαγή του all time classic black manicure

HerNewskl

Δέσποινα Καμπούρη: Έκανε το Yves Klein μανικιούρ!

HerNewskl