HerNews.gr
Μόδα

Diana: Αυτό ήταν το αγαπημένο της animal printed μαγιο

Diana

Το animal printed είναι πράγματι ένα μοτίβο που έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον χώρο της μόδας και να δημιουργήσει μια ξεχωριστή αισθητική. Η αλήθεια είναι ότι το λεοπάρ έχει την ικανότητα να προσδίδει έναν αέρα θηλυκότητας, εξωτικότητας και αυτοπεποίθησης σε κάθε εμφάνιση.

Αρχικά, το λεοπάρ μοτίβο συνδέθηκε με το στυλ των “bombshells”, δηλαδή των γυναικών με αισθησιακή παρουσία και θηλυκές καμπύλες. Σκαρφίζομαι αμέσως στο μυαλό μου τις εμβληματικές φωτογραφίες της Marilyn Monroe με το λεοπάρ μαντήλι στο κεφάλι ή το θρυλικό φόρεμα της Elizabeth Taylor σε αυτό το μοτίβο.

Diana: Αυτό ήταν το αγαπημένο της animal printed μαγιο

Αλλά το λεοπάρ έχει δείξει επίσης την κομψή πλευρά του, συνδέοντας το με στυλιστικές εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν και αποπνέουν κομψότητα. Η πριγκίπισσα Diana, που αναφέρθηκε προηγουμένως, αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Η εμφάνισή της στην παραλία το 1993 με το leopard ολόσωμο μαγιό και την ασορτί φούστα έμεινε χαραγμένη στη μνήμη μας ως μια από τις πιο αξέχαστες εμφανίσεις της. Αυτή η απλή, αλλά στυλάτη στιγμή της πριγκίπισσας Diana αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες ακόμα και σήμερα.

Το λεοπάρ μοτίβο δεν περιορίζεται μόνο σε ρούχα, αλλά έχει επεκταθεί και στα αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. Η προσθήκη ενός κομματιού με λεοπάρ σχέδιο σε μια απλή εμφάνιση μπορεί να δώσει μια δόση παιχνιδιάρικου στιλ και να αναβαθμίσει το σύνολο.

Επιπλέον, το λεοπάρ μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα άλλα μοτίβα και υλικά, όπως πουά, καρό, δέρμα και μεταλλικές λεπτομέρειες, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς. Η κλασική ζώνη με λεοπάρ μοτίβο, για παράδειγμα, μπορεί να δώσει μια έξτρα πινελιά σε ένα απλό φόρεμα ή παντελόνι.

Diana

Τα πιο εμβληματικά “φορέματα εκδίκησης” διάσημων, από την Jennifer Lopez μέχρι την πριγκίπισσα Diana

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Φόρεσε το outfit που είναι ιδανικό για όσες ταξιδεύουν συχνά

HerNewskl

Mad Video Music Awards 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς που έκλεψαν την παράσταση

HerNewskl

Hailey Bieber: To athleisure που εμπνεύστηκε από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNewskl