HerNews.gr
Beauty

Milk-Bath Nails: Aυτό είναι το nail trend των Φεστιβάν των Καννών

Milk-Bath Nails

Τα Φεστιβάλ των Καννών είναι γνωστά για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις νέες τάσεις που παρουσιάζονται στον χώρο της ομορφιάς. Φέτος, ένα νέο και μοναδικό trend έκλεψε την παράσταση και κέρδισε τις εντυπώσεις: τα Milk-Bath Nails, δηλαδή νύχια που μοιάζουν με μπανιέρα γεμάτη γάλα!

Milk-Bath Nails

Αυτή η εκκεντρική τάση πρωτοεμφανίστηκε σε μια από τις επίσημες εκδηλώσεις του φεστιβάλ, όπου μερικές διάσημες προσωπικότητες αποφάσισαν να φορέσουν το εντυπωσιακό αυτό μανικιούρ. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί. Τα νύχια διακοσμήθηκαν με μπλε, ροζ και λευκά χρώματα, δημιουργώντας μια οπτική αίσθηση που θυμίζει το παραμυθένιο μιλκ-μπαθ.

Η διαδικασία για τη δημιουργία των Milk-Bath Nails είναι αρκετά απλή. Αρχικά, γίνεται μια κανονική περιποίηση των νυχιών, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού και του σχήματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα βάσης, προτιμητέο να είναι διαφανές για να δημιουργηθεί ο εφέ του γάλατος. Έπειτα, ακολουθεί η εφαρμογή του βερνικιού σε απαλούς τόνους μπλε, ροζ ή λευκό, ανάλογα με την προτίμηση του καθενός. Η τελική πινελιά δίνεται με την εφαρμογή ενός διαφανούς top coat για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα πιο πολύν καιρό.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μανικιούρ που ξεχωρίζει και προσθέτει μια παιχνιδιάρικη και ανανεωτική πινελιά στην εμφάνισή σας. Τα Milk-Bath Nails είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές εξόδους και τα events, δίνοντας μια δροσερή και εντυπωσιακή πινελιά στα χέρια σας.

Για να συνδυάσετε αυτό το νέο nail trend, μπορείτε να επιλέξετε απλά και μοντέρνα ρούχα σε απαλές αποχρώσεις που θα ταιριάζουν αρμονικά με τα χρώματα των νυχιών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως δαχτυλίδια και βραχιόλια που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το μανικιούρ σας.

Adriana Lima: Όλα τα μυστικά ομορφιάς της πίσω από την εμφάνιση της στις Κάννες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πλεξούδες: Τα ωραιότερα χτενίσματα του Instagram

Her News

Kylie Jenner: Κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα – Όλα όσα γνωρίζουμε

HerNews ka

Skincare: Οι συνδυασμοί συστατικών που πρέπει να αποφύγετε το φθινόπωρο

HerNewskl