HerNews.gr
BRIDE NEWS

Τι δεν πρέπει να φοράτε σε έναν γάμο

Ανεξάρτητα από το είδος του γάμου που θα παρευρεθείτε, υπάρχει πάντα ένα σύνολο κανόνων εθιμοτυπίας και ενδυματολογικού κώδικα που τον συνοδεύουν. 

Είτε πρόκειται για πολιτικό, είτε για θρησκευτικό γάμο, αυτοί οι κανόνες ισχύουν για να σας καθοδηγήσουν στις επιλογές των ρούχων σας και το πιο σημαντικό, για να κρατήσετε το ζευγάρι χαρούμενο και ικανοποιημένο στη μεγάλη του μέρα.

΄Ένα ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει πολλά για το τι φορούν οι καλεσμένοι στο γάμο τους εκτός από το να αναφέρουν τον κώδικα ενδυμασίας στην πρόσκληση. Αν οι καλεσμένοι και το ζευγάρι είναι στενοί φίλοι, θα σεβαστούν τον κώδικα ενδυμασίας.

Υπάρχουν και φορές που οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι με εξωφρενικά ρούχα ή μιμούνταν τη νύφη.

Μην μιμηθείτε τη νύφη

Ως καλεσμένος, δεν θέλετε να συνδυάσετε το γαμήλιο πάρτι (ή ακόμα και να το μιμηθείτε). Προσπαθήστε να μάθετε έγκαιρα για το τι αποχρώσεις και χρώματα θα φορέσουν η νύφη και οι κουμπάροι. Από εκεί, επιλέξτε ένα ρούχο που δένει όμορφα με τους τόνους ή κάτι εντελώς αντίθετο αλλά όχι πολύ δυνατό. 

Επίσης, δείτε την πρόσκληση γιατί είναι η πρώτη πηγή πληροφοριών για το ποια χρώματα πρέπει ή δεν πρέπει να φορέσετε σε έναν γάμο. Στην πρόσκληση μπορεί να περιέχει το χρωματικό σχέδιο για το γάμο Σε όλη την πρόσκληση, θα υπάρχει ένας συνδυασμός χρωμάτων και αυτές οι αποχρώσεις είναι συνήθως οι τόνοι που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση του γάμου και στο νυφικό πάρτι. 

Επιλέξτε λοιπόν χρώματα που δεν είναι πολύ κοντά σε αυτά

Και αν αναρωτιέστε για ένα κλασικό μαύρο φόρεμα , είναι μια ασφαλής και αποδεκτή επιλογή. Αν και το μαύρο μπορεί να υποδηλώνει θλίψη, είναι το κατάλληλο ένδυμα για έναν επίσημο γάμο.

Αποφύγετε τα ρούχα που είναι πολύ αποκαλυπτικά

Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα ρούχο που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, δύναμη και προσθέτει μια νότα σεξουαλικότητας. Ωστόσο, η εμφάνιση σε κάτι πολύ εκτεθειμένο θα μπορούσε να προσβάλει άλλους καλεσμένους (και παιδιά) που θα παρευρεθούν στο γάμο. Διατηρήστε τις επιλογές σας ως επί το πλείστον μέτριες με μικρές νύξεις και παιχνιδιάρικο σέξι μέσα από σκισίματα  και φορέματα με ανοιχτή πλάτη.

Ένας γάμος δεν είναι ευκαιρία να αναδείξεις το σώμα σου. Αντίθετα, θυμηθείτε ότι ένας γάμος είναι μια ιερή τελετή και αντικατοπτρίστε το στην επιλογή των ρούχων σας.

Απομακρυνθείτε από οτιδήποτε πολύ casual

Κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει τα πιο άνετα ρούχα του, όπως παντελόνια παντόφλες και τζιν. Αυτά όμως δεν έχουν θέση σε γάμο. Ακόμα κι αν ένας γάμος είναι περιστασιακός και χαλαρός, πρέπει να ντυθείτε με σεβασμό. Δεν πρέπει να υπάρχουν σαγιονάρες, παντόφλες σορτς ή τζιν στη λίστα επιλογών που πρέπει να φορέσετε. Αντίθετα, οι κυρίες βρίσκουν ένα casual φόρεμα και οι άντρες φορούν ένα ωραίο κοστούμι με ένα χαλαρό πουκάμισο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι ωραιότερες νύφες του Instagram

Her News

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας!

Her News

Αυτοί είναι οι 3 πιο δημοφιλείς μήνες για να παντρευτείς

Her News