HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το πιο απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Αθηνά Οικονομάκου

Το μακιγιάζ που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδανικό για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου και εντυπωσιακό, παρά την απλότητά του. Αποτελείται από λίγα προϊόντα και μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και γρήγορα.

Αθηνά Οικονομάκου

Στην selfie που ανέβασε στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να εστιάσει στα μάτια της. Χρησιμοποίησε μια μπεζ-χρυσή σκιά για να δώσει φωτεινότητα και λάμψη στο βλέμμα της. Το έντονο και χοντρό eyeliner προσδίδει ένταση και ορισμό στα μάτια, ενώ η μάσκαρα προσθέτει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Το κλειδί για την εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν το κοραλί κραγιόν που επέλεξε να φορέσει. Το κοραλί είναι ένα χρώμα που είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι, προσδίδοντας φρεσκάδα και ζωντάνια στο πρόσωπο.

Φυσικά, αν δεν είσαι φαν του κοραλί, μπορείς να δοκιμάσεις άλλα χρώματα, όπως το φούξια ή το κλασικό κόκκινο. Αν προτιμάς μια πιο φυσική εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις ένα καφέ κκραγιόν που θα σου δώσει ένα φυσικό και κομψό αποτέλεσμα.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το πιο απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για μια βόλτα το Σαββατοκύριακο, καθώς συνδυάζει τη λάμψη και την ένταση στα μάτια με ένα φωτεινό και ζωντανό χείλος. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή και απαιτεί λίγο χρόνο, καθιστώντας το ιδανικό για γρήγορες εξόδους και casual περιστάσεις.

Έτσι, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Αθηνάς Οικονομάκου και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με μερικά απλά βήματα. Ξεκίνα με μια σκιά μεταλλικού μπεζ ή χρυσού χρώματος στα βλέφαρά σου, απλώνοντάς την ομοιόμορφα σε όλο το κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια, εφάρμοσε ένα έντονο eyeliner με κάθετη κίνηση, δημιουργώντας ένα χοντρό και έντονο γραμμικό σχήμα. Ολοκλήρωσε με μια μάσκαρα που θα προσθέσει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σου.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιο είναι το αγαπημένο της μπικίνι;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Η must θεραπεία για την ανανέωση της επιδερμίδας σας!

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Υιοθέτησε το ιδανικό smokey eye για τις γιορτές

HerNewskl

Bedhead hair: To hair trend του καλοκαιριού που ήρθε για να μείνει!

HerNewskl