HerNews.gr
Διεθνή

Dua Lipa: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον ελληνικής καταγωγής σύντροφο της Romain Gavras

Η Dua Lipa έκανε τελικά το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με τον φίλο της Romain Gavras στο Φεστιβάλ των Καννών την Παρασκευή.

Το ζευγάρι φαινόταν άνετο και χαρούμενο καθώς πόζαραν στις κάμερες στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί, με την Dua Lipa να τον κοιτάζει συνεχώς και να του γελά.

Η Dua Lipa επέλεξε ένα κομψό μαύρο φόρεμα με έναν ώμο μέχρι το πάτωμα με κοψίματα και μακρύ σκίσιμο. Συνδύασε το αριστοκρατικό ντύσιμο με ένα ζευγάρι γόβες με strappy και minimal κοσμήματα.

Εν τω μεταξύ, ο Γαβράς το κράτησε κλασικό με ένα μαύρο κοστούμι σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Το ζευγάρι φάνηκε να είναι σε καλή διάθεση στην προβολή της ταινίας «Omar La Fraise (Ο Βασιλιάς του Αλγερίου)» και εθεάθησαν να γελούν μαζί κρατώντας τα χέρια.

Μάλιστα η Dua Lipa κοινοποίησε και για πρώτη φορά μερικά στιγμιότυπα του ζευγαριού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η Dua και ο Romain γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες», είπε μια πηγή στη Sun εκείνη την εποχή.

«Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε με τους στενούς κύκλους του άλλου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

«Η Dua ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρεις κάποιον που καταλαβαίνει τον κλάδο της. Νιώθει ότι ο Ρομέν το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι», πρόσθεσε.

Πριν από τον Γαβρά, η Dua Lipa έβγαινε με τον αδερφό των μοντέλων Gigi και Bella Hadid από το 2019 μέχρι τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2021.

Γρήγορα, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, η τραγουδίστρια πυροδότησε φήμες ότι έβγαινε με τον Τρέβορ Νόα αφού εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με τον κωμικό πολλές φορές.

Dua Lipa: Ζευγάρι με τον γιό πασίγνωστου Έλληνα σκηνοθέτη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Υόρκη: 8 μηνών βρέφος έχει κερδίσει 4.000 δολάρια από το μόντελινγκ

HerNews ka

Έντι Μέρφι: Βραβεύεται στις Χρυσές Σφαίρες για την πορεία του στον κινηματογράφο

Her News b

Κέιτ Μίντλετον: Ζητά συγγνώμη εν μέσω της ανάρρωσής της

HerNews ka