HerNews.gr
Μόδα

Αθηνά Οικονομάκου: Bρήκαμε το φόρεμα που φόρεσε ως νονά

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται μια υπέροχη είδηση με τους ακόλουθους της. Η όμορφη ηθοποιός και μαμά έγινε για τρίτη φορά νονά, αυτή τη φορά στο παιδί του αδερφού της. Η μικρή ανιψιά της πήρε τα ονόματα Άρτεμις και Εύα, δίνοντάς της ένα διπλό όνομα γεμάτο σημασία και συμβολισμό.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά εκφράζει τη χαρά και την αγάπη της για την μικρή, αναφέροντας ότι η Άρτεμις – Εύα δεν θα είναι ποτέ μόνη και θα απολαμβάνει πάντα αγάπη και αγκαλιές. Ευχαριστεί θερμά τη Βίβιαν από τα @vintelibyvivianchatzeli για τα όμορφα ρούχα που έκαναν αυτή τη μέρα ακόμα πιο μοναδική.

Η βάφτιση της μικρής πραγματοποιήθηκε στο Γύθειο, τη γενέτειρα της Αθηνάς Οικονομάκου. Η μικρή Άρτεμις – Εύα είναι το πρώτο παιδί του αδελφού της Αθηνάς, Νικήτα. Η μικρή πριγκίπισσα ήρθε στον κόσμο πριν περίπου έναν χρόνο, και η Αθηνά είναι ενθουσιασμένη και ερωτευμένη με τη μικρή νέα προσθήκη στην οικογένειά της.

Αθηνά Οικονομάκου: Bρήκαμε το φόρεμα που φόρεσε ως νονά

Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσίασε με την επιλογή του φορέματος για τη βάφτιση. Επέλεξε ένα αέρινο boho φόρεμα σε στυλ κιμονό με κρόσσια στο τελείωμα. Το ρούχο ανήκει στο brand Project Soma και έχει αξία 260 ευρώ. Το boho στυλ του φορέματος δημιουργεί μια ρομαντική και κομψή αισθητική, ενώ τα κρόσσια προσθέτουν μια διακριτική πινελιά κίνησης και φινέτσας.

Για να ολοκληρώσει το look, η ηθοποιός επέλεξε ψηλοτάκουνα χρυσαφί πέδιλα, που προσθέτουν λάμψη και στυλ στην εμφάνισή της. Το χρυσαφί χρώμα των πέδιλων συνδυάζεται αρμονικά με το boho φόρεμα και προσθέτει μια δόση λάμψης και φινέτσας.

Με την επιλογή αυτή, η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σύνολο για τη βάφτιση, αναδεικνύοντας το προσωπικό της στιλ και αισθητική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: Απέδειξε πως είναι fashion icon με αυτήν την στυλιστική επιλογή!

HerNewskl

Carrie Is Back: Τα πιο ιδιαίτερα ​​ρούχα της στο “And Just Like That” μέχρι στιγμής

HerNews ka

Dior: Διοργανώνει την επίδειξη μόδας Pre-Fall 2024 στην Νέα Υόρκη

HerNewskl