HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σωκράτης Αλαφούζος: «Παρότι είχα επιτυχίες στην Ελλάδα προτίμησα να φύγω»

Ο Σωκράτης Αλαφούζος από την Καλιφόρνια όπου ζει μόνιμα μιλά για την ακαδημαϊκή του καριέρα εκεί και την κόρη του, η οποία σπουδάζει κοντά του.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος διδάσκει στο πανεπιστήμιο και όπως λέει, ένας από τους σκοπούς της ζωής του είναι να βοηθήσει νέα παιδιά να αποφύγουν κάποια εμπόδια στην καριέρα τους.

«Ένα από τα μεγαλύτερα «δώρα» που έχω πάρει στη ζωή μου είναι όταν μια μαθήτρια μου είπε: ‘’μου έχετε αλλάξει τη ζωή’’. Δεν έχει καμία σημασία τι λένε οι άλλοι για εμάς, αλλά τι λέμε εμείς για τον εαυτό μας. Πρέπει να βγαίνουμε στο άγνωστο, δεν πρέπει να μένουμε στην ασφάλεια και αυτό το λέω από εμπειρία».

«Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία δεν θα έφευγα ποτέ από την Ελλάδα»

Ο ηθοποιός λέει πως «για να κατακτήσεις κάτι καινούριο πρέπει να κάνεις κάτι καινούριο και πως έναν στόχο πρέπει να τον γράψεις γιατί τότε παίρνεις και την ευθύνη».

«Έχω ωραίες αναμνήσεις από τις ‘’αέρινες σιωπές’’, ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία του MEGA και στην Αμερική πολλοί Έλληνες την θυμούνται. Παρότι είχα επιτυχίες στην Ελλάδα προτίμησα να φύγω και τότε άρχισε ένα ‘’ταξίδι’’ αλλαγής».

Η κόρη του ζούσε στην Ελλάδα και όπως λέει, δεν ήταν εύκολο, όμως είχε πλάνο.

«Φρόντισα να πάει σε ένα καλό σχολείο και έρθει για σπουδές στην Αμερική. Η Μαρίλια έκανε θαύματα και τώρα τελειώνει το πρώτο έτος των σπουδών της στα οικονομικά εδώ στην Καλιφόρνια. Είχα αλλάξει το πρόγραμμα μου και είχα ελεύθερα τα απογεύματα για την κόρη μου. Πολλές φορές μιλούσαμε και κοιμόταν με το skype ανοιχτό».

«Μου έλειπε η αγκαλιά της κόρης μου. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν αυτές του αποχωρισμού. Φυσικά θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα. Θα έρθει η ώρα. Τώρα είναι το παιδί μου εδώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παύλος Γλύξμπουργκ: «Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πιο συχνά, η Ελλάδα είναι το σπίτι μου»

HerNews ka

Νίκος Πολυδερόπουλος για τον ρόλο του στο “Τατουάζ”: «Υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο. Μια φορά μπήκα στο ασανσέρ και μια κυρία άρχισε να ουρλιάζει»

HerNews ka

Ελένη Φιλίνη: «Τα μάζεψα και έφυγα γιατί μου έκοψε μεγάλος και σπουδαίος πρωταγωνιστής ατάκες»

HerNews ka