HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε την ημέρα που πέθανε ο Ανδρέας»

Μια αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών της 21ης Μαΐου, αλλά και της πορείας του ΠΑΣΟΚ, έκανε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (24/05) στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Στις χειρότερες των χειροτέρων ο Ανδρέας δεν είχε πέσει κάτω από 42%», σημείωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ως σχόλιο στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ερωτηθείσα για το αν έχει γνωρίσει ποτέ τον Νίκο Ανδρουλάκη, απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι: «Δεν είμαι αποδεκτή ως σύζυγος του Ανδρέα, όπως δεν είναι αποδεκτή η πολιτική του Ανδρέα».

Αρνούμενη να αποκαλέσει ΠΑΣΟΚ το κόμμα, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είπε πως: «Το ΠΑΣΟΚ πέθανε όταν πέθανε ο Ανδρέας» και σχολιάζοντας τη διαμάχη της προεκλογικής περιόδου για τον Ανδρέα είπε πως: «Μου θύμισε το “δυο γάιδαροι μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα”».

 «Για μένα και οι δύο είναι πολιτικά νεκρά, δεν υπάρχει χάραξη πολιτικής γραμμής», είπε αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι: «ο Μητσοτάκης  πήρε αυτό το ποσοστό γιατί δεν είχε κάποιους ικανούς πολιτικούς αντιπάλους».

Όσο για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δήλωσε: «Ανέβηκε λίγο το ποσοστό γιατί δεν είχαν τι άλλο να ψηφίσουν» και ερωτηθείσα αν το ΠΑΣΟΚ υπάρχει πιθανότητα να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση αντί του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως είναι «δύσκολο».

Τέλος, η Δήμητρα Λιάνη απάντησε σε ερώτημα του αν υπάρχει κάποιος ικανός ηγέτης στην κεντροαριστερά: «Δεν βλέπω κάποιον από την κεντροαριστερά, γιατί κανείς δεν έχει αποδεχθεί την προσωπικότητα του Ανδρέα. Γιατί ο μέτριος μισεί αυτόν που είναι πάνω από αυτόν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανθή Βουλγαρη: Κάνει SUP yoga με φόντο το ηλιοβασίλεμα

HerNews ka

Σπίτι με το MEGA: Το ολοκαίνουρο trailer για την πρεμιέρα- Ποιους θα δούμε καλεσμένους;

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Η είσοδος στην εκπομπή της μετά την παραίτηση της Δούκισσας Νομικού

Her News b