HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τηλεοπτικό μόνη μου γιατί δεν έχω και τα προσόντα»

Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@Star” και στον Στέλιο Δρουμαλιά, για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και για όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, είναι νωρίς. Φυσικά και είμαι θετική στο να παραμείνω στην εκπομπή, πολύ θετική αλλά δεν είναι δική μου επιλογή ακριβώς αυτό, θα δείξει».

Για το αν θα ήθελε στη νέα σεζόν να κάνει κάτι δικό της: «Όχι δεν θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου γιατί δεν πιστεύω στην ιδιοκτησία, μου αρέσει να είμαι μέλος της ομάδας, μου αρέσει η ομάδα και μέσα από την ομάδα υπάρχω. Μόνη μου δεν μπορώ να πάρω τέτοια ευθύνη και δεν έχω και τα προσόντα», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Για τις μπηχτές που έριξε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά με τον Αλέξη Τσίπρα, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Το παρακολούθησα, όλα τα παρακολουθώ και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.Δεν  θα πάρω θέση δημοσίως γι’ αυτό. Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά που λέει και γι’ αυτά που κάνει».

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει εάν η εκπομπή “Πρωινό μας” θα αλλάξει ώρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό και λέμε συνέχεια το ίδιο. Δεν είναι δική μου ευθύνη και επιλογή τι θα γίνει. Θα το αποφασίσει η Φαίη με το κανάλι κι εγώ – αν μπορέσω – θα ακολουθήσω», είπε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν είδα το Maestro, έχω πρόβλημα με κάποια μηνύματα που περνάει»

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της σε τροχαίο- «Ήταν σαρωτικό»

Her News

Λάκης Γαβαλάς: “Ο Γιώργος Καπουτζίδης βγήκε να υπερασπιστεί ένα πράγμα παραπάνω από ό,τι πρέπει”

HerNewskl