HerNews.gr
Διεθνή

Λόρεν Σάντσεζ – Τζεφ Μπέζος: Πως κατάφεραν να κρατήσουν για μέρες μυστικό τον αρραβώνα τους

Η Λόρεν Σάντσεζ ήταν πολύ στρατηγική στο να κρατήσει μυστικό τον αρραβώνα της με τον Τζεφ Μπέζος .

Η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων, Λόρεν Σάντσεζ, έκρυψε περίφημα το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού της με τον Τζεφ Μπέζος, την περασμένη εβδομάδα.

Το ζευγάρι έφτασε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας στις 15 Μαΐου και πιστεύεται ότι τις επόμενες μέρες ο Μπέζος της έκανε την πρόταση, σύμφωνα με το TMZ .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Μέχρι τις 17 Μαΐου, το ζευγάρι ήταν φαινομενικά ήδη αρραβωνιασμένο.

Στις φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Σάντσεζ έβλεπε το εσωτερικό του χεριού της και δεν ήταν ορατό στους παπαράτσι που τραβούσαν τις φωτογραφίες της ενώ βρισκόταν στο υπερπολυτελές γιοτ του αρραβωνιαστικού της, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, μέχρι τις 21 Μαΐου, η Λόρεν Σάντσεζ ήταν πολύ πιο ξέγνοιαστη για να επιδείξει το δαχτυλίδι της, καθώς η είδηση ​​του αρραβώνα είχε μεταδοθεί στον στενό κύκλο φίλων της.

Εκείνη την ημέρα, ο Μπέζος και η μητέρα τριών παιδιών φωτογραφήθηκαν φτάνοντας στις Κάννες της Γαλλίας και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν ξεκάθαρα αισθητό καθώς το χέρι της ακουμπούσε στο κιγκλίδωμα του γιοτ.

Το τεράστιο δαχτυλίδι εκτιμάται ότι κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια , σύμφωνα με τους ειδικούς. Πάντως το ζευγάρι που είναι μαζί 5 χρόνια δεν έχουν κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για τον αρραβώνα τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σελίν Ντιόν: Δείτε την να τραγουδά μετά από καιρό στα backstage των Grammy

HerNews ka

Κορονοϊός: H BioNTech ετοιμάζει εμβόλιο για την μετάλλαξη “Όμικρον”

Her News b

Zayn Malik: TikToker ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών – «Ζητούσε τρίο»

HerNews ka