HerNews.gr
Beauty

Mermaid Nails: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το manicure του 2023

Mermaid Nails

Αν μπορούσαμε να πούμε ποια είναι τα πιο αγαπημένα μας και τα πιο παραμυθένια νύχια του 2023, σίγουρα θα διαλέγαμε τα Mermaid Nails.

Μάλιστα, τα Mermaid Nails αποτελούν και μια άκρως εντυπωσιακή επιλογή, ιδίως για το καλοκαίρι, όπως μαρτυρά και το όνομά τους, αφού είναι τα νύχια της γοργόνας. Αν, λοιπόν, ψάχνετε να δώσετε μια παραμυθένια αίσθηση στα νύχια σας και μια εντυπωσιακή οπτική στο στυλ σας, τότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε τα Mermaid Nails.

Το καλοκαίρι λατρεύουμε τα πιο ανάλαφρα manicures, εκείνα που μας κάνουν να νιώθουμε χαρά και που ταιριάζουν στη διάθεσή μας, ειδικά τις ημέρες των διακοπών. Έτσι, αν ψάχνετε την ιδανική λύση για το καλοκαιρινό σας μανικιούρ, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα Mermaid Nails. Το συγκεκριμένο manicure έχει ήδη αρχίσει να κυριαρχεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πολλές influencers έχουν ήδη το δοκιμάζουν, ενώ και πολλοί nail artists έχουν πειραματιστεί με αυτό. Για αυτό και θα δούμε πέντε διαφορετικές εκδοχές του ίδιου manicure.

Τι είναι τα Mermaid Nails;

Τα Mermaid Nails έχουν πάρει το όνομά τους από τη λάμψη και τη χάρη των πλασμάτων αυτών και η υφή τους και ολόκληρη η σύνθεσή τους θυμίζει τις ουρές των γοργονών, τα βρεγμένα και ατίθασα μαλλιά τους, το δέρμα τους, αλλά και γενικότερα τη θάλασσα. Έτσι, τώρα που οδεύουμε προς το καλοκαίρι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για το manicure σας από το συγκεκριμένο, καθώς ίσως και να αποτελεί την πιο καλοκαιρινή και εντυπωσιακή επιλογή για φέτος. Αυτό το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να αφήσετε στο 2022 τα Glazed Donut Nails και να δοκιμάσετε τα Mermaid Nails.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές και διαφορετικές συνθέσεις με το εν λόγω manicure, έτσι μπορείτε να το επιλέγετε διαρκώς, διαλέγοντας, ωστόσο, διαφορετικά στυλ και χρώματα κάθε φορά. Το κοινό χαρακτηριστικό κι αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο στυλ από τα υπόλοιπα είναι οι υφές που κρύβει, καθώς και η αστραφτερή του όψη.

Η αστραφτερή του όψη αναπαριστά την εντυπωσιακή όψη της γοργόνας και τους διάφορους υποτόνους, που μπορεί να πάρει η θάλασσα (για αυτό και κυρίως επιλέγουμε λευκές, μπλε σκούρες, τιρκουάζ και γαλάζιες αποχρώσεις). Ακόμα, πέρα από τις αποχρώσεις αυτές, βλέπουμε να κυριαρχούν και οι μαργαριταρένιες αποχρώσεις. Μάλιστα, οι αποχρώσεις αυτές ξεχωρίζουν φέτος το καλοκαίρι και ανεξάρτητα από τα Mermaid Nails.

Υπάρχουν πολλοί Nail Artists, που δίνουν μια πιο εντυπωσιακή όψη στα νύχια και δεν στέκονται απλώς στα χρώματα αυτά και στις υφές. Αντιθέτως, προσθέτουν στα νύχια πρόσθετα υλικά, όπως κοχύλια, αστερίες και όλα αυτά σε μικροσκοπική μορφή, κάνοντας το αποτέλεσμα πράγματι εντυπωσιακό. Ακόμα, μπορείτε να δοκιμάσετε και μικροσκοπικές μαργαριταρένιες λεπτομέρειες, όπου μπορούν να ταιριάξουν τέλεια με τα νύχια σας και προσφέρουν μια πράγματι εντυπωσιακή υφή. Mermaid Nails

Mermaid Nails: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το manicure του 2023

Αν προβληματίζεστε για το εν λόγω manicure, παρακάτω σας έχουμε κάποιες ιδέες που θα σας πείσουν να το δοκιμάσετε αμέσως. Και οι πέντε ιδέες αυτές είναι άκρως διαφορετικές, αλλά όλες εντάσσονται κάτω από το πρίσμα των Mermaid Nails.

  1. Γαλάζια στρας

Τα στρας και η λάμψη είναι σήμα κατατεθέν των Mermaid Nails και για αυτό δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε ως πρώτο παράδειγμα το εν λόγω manicure. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αποτελεί και ένα από τα πρώτα παραδείγματα που μας έρχεται το μυαλό, όταν συζητάμε για τα Mermaid Nails και για αυτό κυριαρχεί στη λίστα μας.

Η συγκεκριμένη απόχρωση μάλιστα δίνει μια διαφορετική όψη στα νύχια και είναι μια άκρως καλοκαιρινή και παραμυθένια επιλογή, καθώς το συγκεκριμένο μπλε μπορεί να θεωρηθεί και μπλε του πάγου.

Mermaid Nails

2. Πέρλες

Οι πέρλες είναι από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ, τόσο για το μανικιούρ μας, όσο και γενικά. Έτσι, οι πέρλες δε θα μπορούσαν να λείπουν από τα Mermaid Nails, αφού είναι άκρως συνυφασμένες με τη θάλασσα. Mermaid Nails

3. Κοχύλια

Τα κοχύλια είναι το απόλυτο σύμβολο της θάλασσας, το οποίο δε θα μπορούσε να λείπει ούτε και από τα νύχια μας, τα οποία έχουν ως θέμα και ως έμπνευση τις γοργόνες. Το συγκεκριμένο λευκό μάλιστα είναι κρεμ και αρκετά εντυπωσιακό, ειδικά στις μαυρισμένες επιδερμίδες. Ενώ, δε θα μπορούσαν να μη συνοδεύονται και από στρας. Mermaid Nails

4. Mermaid Glazed Donut Nails

Αν θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τα Glazed Donut Nails με τα Mermaid θα δημιουργούσαμε σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα. Ένα άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο manicure που με την πρώτη ματιά θυμίζει καλόκαιρι, θάλασσα και συνδυάζει τις τάσεις του 2022 και του 2023 μαζί.

Mermaid Nails

5. Στρας

Λάμψη, γκλίττερ, στρας κυριαρχούν στο Mermaid Manicure και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Γενικά, το Mermaid Manicure χρειάζεται φαντασία και ό,τι μας θυμίζει θάλασσα μπορεί να ενταχθεί στο Manicure αυτό. Mermaid Nails

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Το Pink Jelly Manicure της είναι μια ωδή στα παπούτσια Barbie

HerNews ka

Bathleisure: Το καλύτερο beauty δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας την ημέρα των Χριστουγέννων

HerNewskl

Baby brow lamination: H τεχνική που θα δημιουργήσει ένα διακριτικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας

HerNewskl