HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ: Δημοπρατεί φόρεμα της σε γκαλά για 48.000 δολάρια

Όσον αφορά τη βιώσιμη μόδα, η Ζιζέλ είναι ένα πρότυπο πολίτη.

Η Ζιζέλ παρακολούθησε ένα λαμπερό γκαλά για καλό σκοπό το Σάββατο – και έδωσε μια νέα πνοή σε ένα παλιό αγαπημένο της φόρεμα για την περίσταση πριν το δημοπρατήσει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το 42χρονο supermodel ξαναφόρεσε ένα λευκό φόρεμα Stella McCartney που φόρεσε για πρώτη φορά το 2019 για το Luz Alliance Gala του περασμένου Σαββατοκύριακου προς όφελος του Brazil Foundation, δίνοντας μια ενημέρωση στην εμφάνιση φορώντας το χωρίς το αρχικό μανίκι σε στυλ κάπας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

To μοντέλο  έκανε επίσης μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τη δίδυμη αδερφή της, Πατρίσια , η οποία φόρεσε ένα όμορφο φλοράλ φόρεμα στον περιβαλλοντικό έρανο της αδερφής της.

Η Πατρίσια – η οποία είναι η δίδυμη αδερφή της Ζιζέλ, συνεργάζεται επίσης με την αδερφή της μοντέλο, υπηρετώντας ως διευθύντρια επιχειρήσεων στη Βραζιλία.

«Αυτό ήταν το πρώτο μου γκαλά και δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς την αδερφή μου Πάτι που εργάστηκε επιμελώς με το Ίδρυμα Βραζιλίας για να οργανώσει αυτή την ξεχωριστή βραδιά», είπε η Ζιζέλ στο People στην εκδήλωση.

Μετά την επιτυχία της δημοπρασίας του Σαββάτου, ίσως η Gisele να ανοίξει την ντουλάπα της για θαυμαστές που πεθαίνουν για να πάρουν τα χέρια τους στα ρούχα της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Faux Κοσμήματα: 3 tips για να παραμείνουν λαμπερά

Her News b

Σίλια Κριθαριώτη: Η Ναόμι Κάμπελ άνοιξε το φαντασμαγορικό της show στο Παρίσι

HerNews ka

White Jeans: Πώς μπορεί να φορεθεί ακόμη και την άνοιξη;

HerNewskl