HerNews.gr
Διεθνή

Angela Bassett: Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Tina Turner στη βιογραφική της ταινία αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που της είπε

Η Angela Bassett σκέφτεται τα τελευταία της λόγια με την αείμνηστη Tina Turner, η οποία πέθανε σε ηλικία 83 ετών την Τετάρτη.

«Πώς αποχαιρετούμε μια γυναίκα που κατείχε τον πόνο και το τραύμα της και τα χρησιμοποίησε ως μέσο για να βοηθήσει στην αλλαγή του κόσμου;» Η ηθοποιός, που έπαιξε την Tina Turner στο «What’s Love Got to Do with It» του 1993, μοιράστηκε σε μια δήλωση στο Hollywood Reporter.

«Μέσα από το θάρρος της να αφηγηθεί την ιστορία της, τη δέσμευσή της να παραμείνει στην πορεία της ζωής της, ανεξάρτητα από τη θυσία της, και την αποφασιστικότητά της να χαράξει ένα χώρο στη ροκ εν ρολ για τον εαυτό της και για άλλους που της μοιάζουν, η Tina Turner έδειξε σε άλλους που έζησε με φόβο πώς θα έπρεπε να μοιάζει ένα όμορφο μέλλον γεμάτο αγάπη, συμπόνια και ελευθερία», συνέχισε.

«Τα τελευταία της λόγια προς εμένα —για μένα— ήταν: «Δεν με μιμήθηκες ποτέ. Αντίθετα, μπήκες βαθιά στην ψυχή σου, βρήκες την εσωτερική σου Τina και την έδειξες στον κόσμο», αποκάλυψε.

«Θα κρατάω αυτά τα λόγια κοντά στην καρδιά μου για τις υπόλοιπες μέρες μου. Είναι τιμή μου που γνώρισα την Tina Turner».

Η Angela Bassett συνέχισε, λέγοντας ότι είναι «ταπεινή» που της δόθηκε η ευκαιρία να πει την ιστορία της Turner – η οποία της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

«Σήμερα λοιπόν, ενώ θρηνούμε για την απώλεια αυτής της εμβληματικής φωνής και παρουσίας, μας έδωσε περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να ζητήσουμε ποτέ. Μας έδωσε όλο της τον εαυτό. Και η Tina Turner είναι ένα δώρο που θα είναι πάντα «απλά το καλύτερο». 

Λίγες ώρες νωρίτερα, η ομάδα της Tina Turner ανακοίνωσε ότι πέθανε μετά από μια «μακρόχρονη» μάχη με μια ανώνυμη ασθένεια.

Αν και δεν είναι σαφές με ποια ασθένεια αντιμετώπιζε τη στιγμή του θανάτου της, παραδέχτηκε τον Μάρτιο ότι η υγεία της βρισκόταν σε «μεγάλο κίνδυνο» λόγω νεφρικής νόσου.

Ωστόσο, πριν από τον θάνατό της, μπόρεσε να ανταποδώσει τα συναισθήματα λατρείας και σεβασμού της για την Bassett σε ένα όμορφο αφιέρωμα που γράφτηκε για τη λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων του 2023 του περιοδικού Time .

Ανακαλώντας την πρώτη φορά που συνάντησε το αστέρι του «Black Panther», η Tina Turner είπε ότι μπορούσε αμέσως «να δει ότι η νεαρή γυναίκα που στεκόταν μπροστά της είχε δύναμη, αποφασιστικότητα και μεγάλα, μεγάλα όνειρα, όπως κι εκείνη».

«Είναι τέλεια», είπα, και είχα δίκιο», έγραψε η Turner.

Η Tina Turner και η Angela Bassett κατάφεραν να διατηρήσουν τη φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια, παρά το γεγονός ότι η θρυλική τραγουδίστρια περνούσε τον περισσότερο χρόνο της στην Ελβετία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Μπραντ Πιτ αντεπιτίθεται: “Η Αντζελίνα επαναλαμβάνει τα ίδια ψεύδη”

Her News

Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ; Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως τον έπιασε με άλλη γυναίκα

Her News

Adele: Σταμάτησε να πίνει πριν από 3 μήνες – «Ήμουν οριακά αλκοολική στα 20 μου»

HerNews ka