HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Η πρώτη συνάντηση μετά από χρόνια με τη μητέρα της

Η μητέρα της Britney Spears, Lynne Spears, πέταξε στο Λος Άντζελες την Τετάρτη για να επανασυνδεθεί με την κόρη της μετά από χρόνια δημόσιας διαμάχης.

Πρώτα σταμάτησε στο σπίτι της φίλης και μάνατζερ της Britney, Cade Hudson και στη συνέχεια πήγε με ένα Uber στην έπαυλη της κόρης της, σύμφωνα με το TMZ .

Η συνάντηση φέρεται να κράτησε μόνο περίπου 30 λεπτά, ενώ παρών ήταν και ο σύζυγος της Britney Spears Sam Asghari.

H Britney Spears επέκτεινε ένα δημόσιο κλαδί ελιάς στη μητέρα της Lynne στα τέλη του 2022.

«Μετά από κανένα καφέ για 15 χρόνια… Μαμά, μπορούμε να πάμε για καφέ μαζί τώρα!!! Με αντιμετωπίζουν ως ίσο… ας πιούμε καφέ να το συζητήσουμε!!!” έγραψε στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ωστόσο, μόλις δύο μήνες νωρίτερα, η Britney στράφηκε και πάλι εναντίον της μητέρας της.

Τον Οκτώβριο του 2022, η Lynne ζήτησε συγγνώμη από την τραγουδίστρια  μέσω Instagram για όλο τον πόνο που υπέστη κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της.

«Britney, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις! Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε και ό,τι σε πλήγωσε!».

Η Britney κατηγόρησε επίσης τη Lynne ότι όλα αυτά τα χρόνια επέτρεψε να τεθεί σε εφαρμογή η «καταχρηστική» κηδεμονία της από τον πατέρα της, Jamie Spears, σημειώνοντας ότι η μητέρα της φαινομενικά γνώριζε ότι η νοσηλεία της ήταν επικείμενη μέχρι τη σταθεροποίηση της κηδεμονίας τον Φεβρουάριο του 2008.

«Ξέρω τώρα ότι όλα ήταν προμελετημένα», ισχυρίστηκε η τραγουδίστρια σε ένα βίντεο στο YouTube που είχε διαγραφεί έκτοτε. «Μια γυναίκα παρουσίασε την ιδέα στον μπαμπά μου και η μαμά μου τον βοήθησε να συνεχίσει  και να το κάνει όλο αυτό».

Η Lynne, από την πλευρά της, υποστήριξε ότι πάντα προσπαθούσε να «κάνει το καλύτερο δυνατό» όταν επρόκειτο για την κόρη της, γράφοντας στο Instagram τον Αύγουστο του 2022, «Ποτέ και δεν θα σου γυρίσω ποτέ την πλάτη!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Λάνθιμος: “Έφαγε” την Barbie στις Χρυσές Σφαίρες κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ταινίας με το «Poor Things»

HerNews ka

Γάζα: Ιδιαίτερα βίαιο το τέλος της 23χρονης γερμανοϊσραηλινής που αγνοούνταν

HerNews ka

Brooke Shields: Μετανιώνει που αποκάλυψε την “κατάσταση” της παρθενιάς την δεκαετία του 80′

HerNews ka